История за КАСКАТА-КАДЕМЛИЙКА...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

ще намерите в снимки на...

http://forum.blackseawolves.eu/viewtopic.php?p=674#674

Ако искате да хванете риби като мен....

Първо пикайте, после ловете... :lol:

Изображение

Кукуруку ку у уу .... лови ме е е е... :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ме вярвам в каските и кадемите :roll: преди много години пипнах един коминочистач за кьсмет и оттогава си провалих живота и вьобще не ми вьрви :x обаче,виж,в карька вярвам..имам един приятел,казва се ЖАН-когато произнесеш името МУ риболова загива,а нищо чудно да затьнеш с колата,да катастрофираш,да си счупиш вьдицата,както е 15 градуса-да стане минус 5 за полвин час,да те изгонят от работа,да те напусне гаджето докато си на риба(която ест не кьлве в този момент),да хванеш синузит,да си счупиш крак и проооочие-и вервайте ми всичкото това са ФАКТИ :idea: даже не е желателно дори да си ПОМИСЛЯШ за името МУ, ако това се случи-то за да преебеш и другите,трябва задьлжително да го споменеш-току виж злия кьсмет се разпределил по равно(поне това защото отьрване на 100% няма)оууууууууу,трьпки ме побиват като говоря за това и се чудя защо изобщо го казавам,освен,може би с надеждата да ви преебем и вас :lol: :lol: :lol: няма да забравя ведньж,как с нетьрпение изчаках да замине за варна,с надеждата да прогони всичката риба в другата част на страната,но вместо риби насам дойдоха наводнения,бури,мьгли,смерчове и неколко акта от КАТ :lol: :lol: ох,разтреперах се-треперете и вие и ЗАПОМНЕТЕ:не ЗАПОМНЯЙТЕ името на ЖАН
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Ей пак 5 килограмовият всява смут във форума :lol:
Приятелю(нали така беше :?: :) ) щом вярваш в суеверия ,че името ЖАН ти носи нещастие("не запомняйте това име"-че как да стане :lol: ),то може да повярваш ,че на батя ти Милен препикатата каска му носи късмет.-Фактите говорят :lol:
Жив и здрав -повече препикавай ,по-малко споменавай имената на каръците :lol:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

vIdRaTa написа:Ей щом вярваш в суеверия :lol:
не вярвам в суеверия,а както казах ФАКТИ :wink: радвам се,че схвана зловещата ми ирония в "запомняй/не запомняй",ама как сега да не ви преебем и вас :lol: :lol: :lol: ти са за ЖАН ще забравиш ли?ньл туй целта :lol: :lol: :lol:са кво да направя,че вярвам в кофти факти,а не в кадема на бат Ви милен за каските и препикаването им-черноглед сьм си,пьк и с това препикаване...КАК ДА ЕБА ДА ПОМЬКНЕМ С МЕНЕ МИВКА? :lol: :lol: като не вярвам в КАСКИТЕ? :roll:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

А ся де :lol: не вярваш в суеверия ,а вяраш ,че ЖАН е карък :lol:
--- Конфуций---
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Аз пък съм суеверен и вярвам ,че СнеЖАНка,ми носи късмет в зимния :lol:
Абе ти да не си психолог :?: Нещо ми повлия с тоя Жан :D
--- Конфуций---
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Вярвате или не но е факт убедил съм се лично и ще ви кажа как но лошия карък е истина...
1. Ден първи от Дряново с влака отиваме за риба на попово стигаме навреме слизаме на язовира ловим доволно каракуди от 300 - 500 грама хващаме по 5-6 килца спираме да ловим и се прибираме

2. Минава седмица решаваме да идем пак ...сутринта на гарата колегата вижда една негова колежка и казва тая е голям карък (Нуша - Теменуга се казва) - няма да хванем нищо вика - резултата отиваме навреме мястото свободно не кълве и не кълве към 10 часа идват едни местни буквално хвърлят върху моита въдица и убиват рибата ние едва спасяваме капото...

3. Есента на същата година пак на гарата сутринта заминаваме за Жребчево и пак тази същата на билетна каса ми продава билет е братко другите ( те патуват с карти и не си купуват билети) убиха рибата по 10 - 12 каракуди над половинка аз едва едничка въпреки че повечето зимаха от мойто мешано и от моя качамак и ловихме почти един до друг замятаме еднакво навътре въдиците ни с един и същ монтаж а иди ми кажи че тая не носи нещастие...

...от там насетне сутрин питам първо кои е на смяна и ако е тя си купувам билет със затворени очи ( самата истина) ....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ПИВКО - твоя проблем е много прост за решаване,ПРОСТО СПИРАШ ДА ПЪТУВАШ СЪС ВЛАК ОТ ТАЗИ ГАРА :wink: :lol: :lol: :wink:

Обаче проблема на 5кила,няма как да го реши...НЕМОЖЕ ДА ОТРЕПЕ ЧОВЕКА Я :lol: :wink: :lol: :wink: - щото сигорно му е приятел и иска да ходи със него за риба. :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Или най-добре изобщо спирам да ходя за риба с влака наи добре :smt097 :smt098 :finga:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

5 килограмовия умотворител нек си се терзае за Жан Валжан ама историята си е напълно истинска...оня ден не препиках каската защото ми се видя далеко...в края на Японското е...и хванах само 3 кефала -2 пеленгаса по кило , един бял и една мижава сулка...ако я бях препикал ...щеше рибата да е повечко... :lol:

Съвет към бургазлий...ако препикавате каската карайте на редове като редосеалка...не пикайте в една точка връз каската щото ще се опръскате...НА СЛУКА НА ВСИЧКИ "КАСКАдьори" :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

сьвет от мен кьм всички-носете си мивка :lol: :lol: :lol:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Пък може и да НА АКАТЕ каската за късмет :!: Кой знае :?: Всичко става :?:Тогава може и БЯЛА АКУЛА да се хване :D
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Днес той е майстора...Д-4о пръв я препика каската и...късмета не закъсня 1 пеленгас и 2 бели кефалундера...Я и Кико дремахме без удар в студа и мъглата... :lol:

http://forum.blackseawolves.eu/viewtopic.php?p=675#675

Пробвах и за карагьоз...никс мамата... :twisted: :o

Кат неще - не ще, пък 5х1000 грамовия може и E-Toi кенеф да си вози в буса... :roll:

С тая каска-кастрюля стана малко като ремикс на романа "Черния обелиск" от Ерих Мария Ремарк... :lol:
Последно промяна от batmilen на Нед Дек 30, 2007 12:40 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Само се чудя-дали Ерих Мария Ремарк/за разлика от мен/ успя да прочете "Черният обелиск"?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

sapuna1971 написа:Само се чудя-дали Ерих Мария Ремарк/за разлика от мен/ успя да прочете "Черният обелиск"?
вероятно не е успял,защото докато го е писал е немал време,па да не говориме,че е ЕВРЕИН :wink:
правилен отговор...ИЛИ? :twisted:
как е отркрита медната тел?двама евреи намерили ЗАЕДНО медна монета :lol: :lol: :lol: боли го хуя ерих МАРИ ремарк за наште дертове :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”