Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

История за КАСКАТА-КАДЕМЛИЙКА...
Модератор: dantho.mihov

ще намерите в снимки на...
http://forum.blackseawolves.eu/viewtopic.php?p=674#674
Ако искате да хванете риби като мен....
Първо пикайте, после ловете...

Кукуруку ку у уу .... лови ме е е е...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ме вярвам в каските и кадемите
преди много години пипнах един коминочистач за кьсмет и оттогава си провалих живота и вьобще не ми вьрви
обаче,виж,в карька вярвам..имам един приятел,казва се ЖАН-когато произнесеш името МУ риболова загива,а нищо чудно да затьнеш с колата,да катастрофираш,да си счупиш вьдицата,както е 15 градуса-да стане минус 5 за полвин час,да те изгонят от работа,да те напусне гаджето докато си на риба(която ест не кьлве в този момент),да хванеш синузит,да си счупиш крак и проооочие-и вервайте ми всичкото това са ФАКТИ
даже не е желателно дори да си ПОМИСЛЯШ за името МУ, ако това се случи-то за да преебеш и другите,трябва задьлжително да го споменеш-току виж злия кьсмет се разпределил по равно(поне това защото отьрване на 100% няма)оууууууууу,трьпки ме побиват като говоря за това и се чудя защо изобщо го казавам,освен,може би с надеждата да ви преебем и вас
няма да забравя ведньж,как с нетьрпение изчаках да замине за варна,с надеждата да прогони всичката риба в другата част на страната,но вместо риби насам дойдоха наводнения,бури,мьгли,смерчове и неколко акта от КАТ
ох,разтреперах се-треперете и вие и ЗАПОМНЕТЕ:не ЗАПОМНЯЙТЕ името на ЖАН

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей пак 5 килограмовият всява смут във форума
Приятелю(нали така беше
) щом вярваш в суеверия ,че името ЖАН ти носи нещастие("не запомняйте това име"-че как да стане
),то може да повярваш ,че на батя ти Милен препикатата каска му носи късмет.-Фактите говорят
Жив и здрав -повече препикавай ,по-малко споменавай имената на каръците

Приятелю(нали така беше

Жив и здрав -повече препикавай ,по-малко споменавай имената на каръците

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не вярвам в суеверия,а както казах ФАКТИvIdRaTa написа:Ей щом вярваш в суеверия

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Вярвате или не но е факт убедил съм се лично и ще ви кажа как но лошия карък е истина...
1. Ден първи от Дряново с влака отиваме за риба на попово стигаме навреме слизаме на язовира ловим доволно каракуди от 300 - 500 грама хващаме по 5-6 килца спираме да ловим и се прибираме
2. Минава седмица решаваме да идем пак ...сутринта на гарата колегата вижда една негова колежка и казва тая е голям карък (Нуша - Теменуга се казва) - няма да хванем нищо вика - резултата отиваме навреме мястото свободно не кълве и не кълве към 10 часа идват едни местни буквално хвърлят върху моита въдица и убиват рибата ние едва спасяваме капото...
3. Есента на същата година пак на гарата сутринта заминаваме за Жребчево и пак тази същата на билетна каса ми продава билет е братко другите ( те патуват с карти и не си купуват билети) убиха рибата по 10 - 12 каракуди над половинка аз едва едничка въпреки че повечето зимаха от мойто мешано и от моя качамак и ловихме почти един до друг замятаме еднакво навътре въдиците ни с един и същ монтаж а иди ми кажи че тая не носи нещастие...
...от там насетне сутрин питам първо кои е на смяна и ако е тя си купувам билет със затворени очи ( самата истина) ....
1. Ден първи от Дряново с влака отиваме за риба на попово стигаме навреме слизаме на язовира ловим доволно каракуди от 300 - 500 грама хващаме по 5-6 килца спираме да ловим и се прибираме
2. Минава седмица решаваме да идем пак ...сутринта на гарата колегата вижда една негова колежка и казва тая е голям карък (Нуша - Теменуга се казва) - няма да хванем нищо вика - резултата отиваме навреме мястото свободно не кълве и не кълве към 10 часа идват едни местни буквално хвърлят върху моита въдица и убиват рибата ние едва спасяваме капото...
3. Есента на същата година пак на гарата сутринта заминаваме за Жребчево и пак тази същата на билетна каса ми продава билет е братко другите ( те патуват с карти и не си купуват билети) убиха рибата по 10 - 12 каракуди над половинка аз едва едничка въпреки че повечето зимаха от мойто мешано и от моя качамак и ловихме почти един до друг замятаме еднакво навътре въдиците ни с един и същ монтаж а иди ми кажи че тая не носи нещастие...
...от там насетне сутрин питам първо кои е на смяна и ако е тя си купувам билет със затворени очи ( самата истина) ....
- krokibg
- учете се от него
ПИВКО - твоя проблем е много прост за решаване,ПРОСТО СПИРАШ ДА ПЪТУВАШ СЪС ВЛАК ОТ ТАЗИ ГАРА
Обаче проблема на 5кила,няма как да го реши...НЕМОЖЕ ДА ОТРЕПЕ ЧОВЕКА Я
- щото сигорно му е приятел и иска да ходи със него за риба.

Обаче проблема на 5кила,няма как да го реши...НЕМОЖЕ ДА ОТРЕПЕ ЧОВЕКА Я

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
5 килограмовия умотворител нек си се терзае за Жан Валжан ама историята си е напълно истинска...оня ден не препиках каската защото ми се видя далеко...в края на Японското е...и хванах само 3 кефала -2 пеленгаса по кило , един бял и една мижава сулка...ако я бях препикал ...щеше рибата да е повечко...
Съвет към бургазлий...ако препикавате каската карайте на редове като редосеалка...не пикайте в една точка връз каската щото ще се опръскате...НА СЛУКА НА ВСИЧКИ "КАСКАдьори"

Съвет към бургазлий...ако препикавате каската карайте на редове като редосеалка...не пикайте в една точка връз каската щото ще се опръскате...НА СЛУКА НА ВСИЧКИ "КАСКАдьори"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч

Днес той е майстора...Д-4о пръв я препика каската и...късмета не закъсня 1 пеленгас и 2 бели кефалундера...Я и Кико дремахме без удар в студа и мъглата...

http://forum.blackseawolves.eu/viewtopic.php?p=675#675
Пробвах и за карагьоз...никс мамата...

Кат неще - не ще, пък 5х1000 грамовия може и E-Toi кенеф да си вози в буса...

С тая каска-кастрюля стана малко като ремикс на романа "Черния обелиск" от Ерих Мария Ремарк...

Последно промяна от batmilen на Нед Дек 30, 2007 12:40 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
вероятно не е успял,защото докато го е писал е немал време,па да не говориме,че е ЕВРЕИНsapuna1971 написа:Само се чудя-дали Ерих Мария Ремарк/за разлика от мен/ успя да прочете "Черният обелиск"?

правилен отговор...ИЛИ?

как е отркрита медната тел?двама евреи намерили ЗАЕДНО медна монета