Неуспешен риболов на р.БЛАТО

Модератори: bobopeli, sapuna

Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Неуспешен риболов на р.БЛАТО

Мнение от Иван Григоров »

С един приятел отидохме за щука на р.Блато при с.Петърч,стръв каракудка и мятаме тапите 5 часа нищо :cry: .През това време звъни друг колега и ми казва да монтирам една въдица за костур било излизало :?
Послушах го стръв кубинка ама ницки-нищо.Е историята помни и по-лоши дни :oops: .На всички колеги желая весла коледа и щастлива нова година и повече успешни излети :D
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

ПЪЛНО ЩАСТИЕ НЯМА !!!
не може 10 дена празници - само ядене и пиене на всичкото отгоре да са успешни и излетите :))
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Зима е

Мнение от INCUBUS »

Здраве да е,колега-пиши го тренировка на замятанията и преглед в реални условия на такъма.Важното е,че си си вдигнал задните части от позиция "наджасване на басамаците"край масата,щото те празничните трапези по някое време опротивяват съвсем.Ако те домързи да се разкараш,продължаваш плюскането по инерция и пиенето също-за това,евала,че си реализирал още един излет.То и не може всички те да са "успешни".
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

А аз утре мисля да ида на една корекцийка,ама знам че ще е замръзнала!Значи по-добре да не ходя!!!
Но,ако все пак ида,да пускам ли тема в "неуспешен"?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Брейй,че песимист,тоз Сапуна!Ами по-добре иди първо се пробвай,че тогаз му мисли дали и къде да пускаш тема :roll: И ако все-пак отидеш-пиши с каква дебелина е леда :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”