Успешен край на риболовната 2007

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
smok.1971
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Успешен край на риболовната 2007

Мнение от smok.1971 »

На 25.12.2007 имах рожден ден и с баща ми решихме да спазим традицията и да го отпразнуваме по най-подходящия начин - риболов. Сутринта беше доста студено, затова в 12,30 часа потеглихме. Температурата се вдигна над нулата и водачите на въдиците нямаше да замръзват. Целта ни беше р. Поповска в участъка от устието на р. Черноземска до вливането в р. Тунджа. Черния път беше доста кален, затова си походихме около 20 минути пеш. Като пристигнахме на мястото заварихме доста колеги, които се жалваха че рибата я няма. Не се отчаяхме. Рибата се активизира късно следобяд. С баща ми си намерихме удобни места в близост един до друг и започнахме да мятаме на бял червей в комбинация със златисто манисто. 15 минути нямах кълване. В това време на около 20 метра от мен два пъти приигра. Веднага се приместих. Новото място беше доста неудобно. Едвам стоях на столчето с опасност да се подхлъзна към водата. И най - после се случи колидното чудо. Още на първото замятане реализирах добър скобар, който не забравих да документирам

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
След втората уловена риба и няколко празни кълванета в рамките на няколко минути извиках баща ми при мен. И се започна. Гол след гол. Всичко беше добре досато не ни надушиха гадните парашутисти. Оказа се, че поне половината от хората на реката освен адна пръчка с плувка за парлама, държат до себе си и една с парашут. След доста кавги и заплахи от самолазправа успяхме да защитим поне нашия периметър.
До 17,30 часа когато се стъмни имахме общо 33 скобара, два морунаша и една червенопера. Имахме и доста откачания. На мен ми изправи две куки/слаб материал/. Прибрахме омаломощените риби, а жизнените освободихме. Все пак имахме да вървим доста пеш, пък и нямам намерение да отварям консервна фабрика. До колата направихме още някоя снимка
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
В заключение ще кажа че съм даволен от края на успашната за мен риболовна година. Пожелавам на всички колеги успех край водоемите и весели празници. Ако нямах планирани банкети и на 31.12 щях да съм на някой гьол.
Само бой оправя парашутистите
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

Добър риболов. Браво :D
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Браво колега smok.1971 браво на теб и на баща ти за добрия улов и хубавия излет.Следващият път още по добър излет. :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Наборе,твоето си е твое!А ти определено си го получил това УДОВОЛСТВИЕ!Блазе ти и браво!
На ония другите.....да го .....! :wink:
Успех и НАСЛУКА!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Асен
новобранец
новобранец

Мнение от Асен »

БРАВО МИТАЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt038 :smt041 :smt038 :smt041
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Браво и от мен, за жалост често не успявам да се защитя от гадните парашутисти и те най-наглот си мятат на 2-3 см от плувката ми
Аватар
smok.1971
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smok.1971 »

Всеки ще открие. Може и август. Аз мисля още първата седмица на януари/ако ме пусне жената/ХА - ХА - ХА. Майтап бе. Тази година вече ще ги скъсам. Може би.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”