ВЗАИМОПОМОЩ
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
ВЗАИМОПОМОЩ
Колеги ,предполагам на всеки му се е случвало след риболов/особено след дъжд/ ,да му се самозацепят прешлени на телескопа.От този проблем съм имал чупения
, но и съм ползвал спрей от колега с който успешно ги " разцепих".Тъпото е че загубих писанието с марка,фирма и т.н..Някой ако знае за какво става на въпрос ,нека да сподели 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
преди година нещо май бързах
замахнах и разпънах 6 тицата си на тарбуко !
от тогава насам първия ми елемнт си остана неподвижен и си го транспортирам неприбран
понякога даже ми е минавало идеята през главата да го счупя и сменя !
но това е първата ми директна скъпа пръчка ! която до този момент не ми е давала дефект ! имам 2 убити лястовици при замахване с нея
но няма чупене !
а досега съм счупил 2 седмици вече !
нямам идея как може да оправи !

от тогава насам първия ми елемнт си остана неподвижен и си го транспортирам неприбран

но това е първата ми директна скъпа пръчка ! която до този момент не ми е давала дефект ! имам 2 убити лястовици при замахване с нея

но няма чупене !
-
- разбира нещата
-
- учете се от него
Бе ти още ли не си си оправил телескопа , хората ти писаха точно как и какво се прави , брейййй... , ми свирка му направи на шибания телескоп , белким станеbkd написа:А за тоя спрей ,който вече за мене е мистика някой нещо да подскаже![]()

Имал съм такива проблеми и съм се оправял "без жертви" , на магия обаче

Поздрави и постни че си го отклинил

- чпс
- ще става разбирач
Колегата alcora очевидно все още има проблем.alcora написа:преди година нещо май бързах :( замахнах и разпънах 6 тицата си на тарбуко !
от тогава насам първия ми елемнт си остана неподвижен и си го транспортирам неприбран :(
но това е първата ми директна скъпа пръчка ! която до този момент не ми е давала дефект ! имам 2 убити лястовици при замахване с нея :(
но няма чупене !
Мисля, че и със съвета на бат Ицо може да опита да си сгъне 6-цата тарбуко.
В такива случаи има вероятност между триещите повърхнини да е влязла песъчинка или друга твърда частичка.