Скобар на Янтра

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Скобар на Янтра

Мнение от Джамбазов »

Понеже последните 2 3 дена валя доста обилно и нямаше как да се ходи за риба.Но вчера към обяд във В.Търново спря да вали и веднага си хванах такъмите и тръгнах.Реших да отида в едно селце на 11 км от Търново село Пушево!
Първоначалната ми реакция като стигнах до избраното място беше отчаяние! Реката по краищата беше замръзнала около 3 м навътре и реката беше мн маловодна!!
Реших че няма смисъл от захранка и почнах да ловя!Риболова беше доста труден заради леда!През първия час нямах и чукване! Пробвах на всякаква стръв (тънко торно червейче,бял, имах 3,4 пинки живи и манисто) но нямаше резултат.На другите места естествено имаше 2,3-ма с тройките и яко скубеха!
Накрая сложих на троха! Има няма 30 мин и резултата дойде.За около час хванах 3 скобарчета от порядъка 300-500 гр.Прибрах се и почнах ракията че бях понамръзнал!

Снимки имам но ми се скапа цифровия! Наслука :smt030
Изображение
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Браво пич,достойно :!: :wink: В такива ситуации отивам да подхраня на "колегите" тройкаджии :oops: :lol:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Да като идея е добре обаче желязото да ти е на кръста! + това с трима пак и не бяха мн слаби! Иначе в подходящия момент и аз бих наранил рибата с тях!
Изображение
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ае пич кво желязо бе те да решат да та набият кво ще ги гръмнеш ли? Аз като ги видя такива по далеч от тях и толкова, саморазправа само в случей на силна нужда и при почти равни сили.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”