ЕЕЕЕ, открихме и ние накрая...

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

ЕЕЕЕ, открихме и ние накрая...

Мнение от Кърцата »

Вчера с колегата Димитър Янчев се замъкнахме на река Блато да търсим едни щуки. Подлъгани от синоптичната прогноза според която ни очакваше студено , но слънчево време, взехме и жените , да се поразходят. Че беше студено , беше, ама слънце се не видя. Даже напротив, по едно време даже сняг заваля. Температурата беше около -10 -12 ' и жените прекараха деня в колата. Ние като по-тъпи и упорити - край водата. Освен нас имаше още трима колеги на реката, двама от които поради липса на риба наблягаха на мезетата.. :wink: , а третия се мъчеше , като нас, да излъже некоя бабушка. На плувка , след захранка , кълве много, аМА СЕ ЗАКАЧА ЕДНА НА 20. Рибките са хипер дребни, около4-5 см. , закача се само някоя 10-12сантиметрова ако успее да се дореди. Хванахме по 5-6 броики, колкото да ни замиришат ръцете на риба. Естествено пробвах и на спининг, но поради кучия студ, влакното замръзваше в момента на вадене от водата и затова се задоволих само да помпя покрай брега , под върха на въдицата с туистери и клатушки.
Макар че нямаше риба и беше студ си беше готино. Ударихме му голям лаф с Митака и другия колега. Разбрах че съм измръзнал чак в къщи :wink:
Митака мое да пусне некоя снимка, ако не му е изневерил апарата в тоя студ...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Какво пък толкоз - не си си бил в къщи , прекарали сте един ден сред природата !

Другия път дано имате късмет да изловите някоя и друга щука !
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

На тази река по принцип има много риба ама сега си е студено.Виждал съм един единствен път хваната щука там, и то една жена, както паркираха буса и слезнаха компания, тя в момента,който хвърли й поведе тапата и изкара една щука към 3 кг. някъде.От тази река имам малко лоши спомени-скъсах една плувка(март месец по миналата година, ама направо голям студ беше) и тръгнах по течението да си я гоня.На 50-тина метра по надолу едно клонче от брега стърчи и аз като се подпра на него и се надвесвам да си хвана плувката.В момента, който тя минава пред ръката ми се чува едно скръъъъъцц и клончето се счупи... :lol: :? Сещайте се по нататък какво стана.Направо замръзнах :roll: , а и реката бая дълбока за река- нямаше дъно :lol: , на което да стъпя, ама добре поне, че мога да плувам :roll: , та успях да излезна на брега :D
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

Макар че нямаше риба и беше студ си беше готино. Ударихме му голям лаф с Митака и другия колега. Разбрах че съм измръзнал чак в къщи
Митака мое да пусне некоя снимка, ако не му е изневерил апарата в тоя студ...
А си мислех ,че няма да пуснеш резила ни на яве :lol: :lol: Ама като си решил чакай да сложа и някоя снимчица като например аз с човека от специалните части :lol: :lol: :
Изображение
Малко приготовления поради ниските температури :lol: :lol:
Изображение
Как беше не Риболовец а Ръкавицоловец :lol: :lol:
Изображение
И не на последно място големите риби :lol: :lol:
Изображение
Е какво повече да кажа ,че беше забавно и имаше емоции , но следващият път повече :lol:
Наслука на колегите и повече успех.
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

верно си е за успешни :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Изображение Chelsea
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Златни жени имате колеги,златни. МОйта преди +15 на вън не мога да я изкарам никъде.Честито за излета , и нямайте ядове за безрибието другия път повече.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

От доста време се чудя, къде се загуби колегата Димитър Янчев, а пича си лефка ръкавички с Кърцата и женурята у най-големия студ! Еваля колеги, не съм сам, и вие не сте у ред!
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

От доста време се чудя, къде се загуби колегата Димитър Янчев
Dedy и всички колеги здравейте (на който съм липсвал :lol: :lol: ),
наистина ме нямаше близо месец и половина поради технически причини, които преди това бях споменавал някъде.
Все пак работя в търговска фирма и жътвата ни беше точно тези 2-месеца(11-12) на пазара.
Видях и доста неща които съм пропуснал(благотворителности,сбирки и други такива), но това ще го наваксам следващият път .
Надявам се всички като мен които са пропуснали участието сега да се включим активно при следващите такива акции.
Много щастие и здраве на всички ви.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”