Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Съдийте пак ни порязаха
Модератор: dantho.mihov
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Съдийте пак ни порязаха
След много мъжка игра на Лукоил срещу Бенетон - Италия съдийте решиха мача в полза на противника само с три точки. Какво да се прави бедна балканска страна.
Браво на наще, за мен са победители добре, че мачът не е фатален.
Браво на наще, за мен са победители добре, че мачът не е фатален.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Направо не ми се говори !
Забеляза ли как точно в най-стратегическите моменти ги подпираха !
Ами така е Бенетон просто бяха пре угрозата да не се класират за следващата фаза на елиминации и им пратиха поръчкови съдии да не стане някой сакатлък.Това са пари ,лоби и т.н.
Сумати фалове не дадоха ,крачки на Стойков в най - важния момент ,абе изобщо ...ебах ти гръцко -турската пасмина !
Че Лукойл игра слабо и това е факт ,но играха достатъчно добре за да спечелят мача ,ако не беше съдийската намеса !
Просто срещу такива отбори трябва да си с класа над съперника за да започнат съдиите да свирят нормално.
Двубоя вървеше точка за точка ,което позволява на продажнте съдии да решават развоя на мача !
ЯД МЕ Е <АМА ....
Ще ми държи влага цяла вечер !
Ами така е Бенетон просто бяха пре угрозата да не се класират за следващата фаза на елиминации и им пратиха поръчкови съдии да не стане някой сакатлък.Това са пари ,лоби и т.н.
Сумати фалове не дадоха ,крачки на Стойков в най - важния момент ,абе изобщо ...ебах ти гръцко -турската пасмина !
Че Лукойл игра слабо и това е факт ,но играха достатъчно добре за да спечелят мача ,ако не беше съдийската намеса !
Просто срещу такива отбори трябва да си с класа над съперника за да започнат съдиите да свирят нормално.
Двубоя вървеше точка за точка ,което позволява на продажнте съдии да решават развоя на мача !
ЯД МЕ Е <АМА ....
Ще ми държи влага цяла вечер !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН