Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ПРИНЦИПИ
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
ПРИНЦИПИ
Темата и анкетата са в този форум , понеже е общ , видим на първа страница и няма нищо общо с морския риболов в БГ. Става въпрос за риболова , риболовците и улова след това! Във Форума има регистрирани над 14 000 потребители ; надявам се поне % да гласуват! В "ПРИНЦИПИТЕ" влиза условието че маломерни риби винаги се пускат , без значение дали водоема е "аренден" или нормален!!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: ПРИНЦИПИ
виж сега , като отида на водоем с габарите 50м на 50м и рибата вътре е само шаран около 0.700 - 1.100 и само това кълве , дам си 5 или 10 лева за 1 пръчка , как да не си взема рибата , при условие че дадения водоем се зарибява всеки месец , а към края на ноември рибата се излавя за да се продава за Никулден и няма по-големи екземпляри от горепосочениете , КАЖИ ? а иначе на всички други водоеми съм ЗА пускането на маломерки и плевелна риба с общо тегло над 3-те позволение килограма ( изключвам костура - него си го взимам винаги,колкото хванаIDA написа: В "ПРИНЦИПИТЕ" влиза условието че маломерни риби винаги се пускат , без значение дали водоема е "аренден" или нормален!!!!

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
А така сега , браво за това за замърсената вода, подсети ме нещо
Значи готиния язовир до село Неврокоп в наща мила съседка Гърция , на който Ивака и Емо Василев правиха невероятни неща , а и много други колеги - Е ЗАМЪРЕСЕН ... появиха се слухове че в Гърция всички били морски рибари , не обичали сладководна риба и т.н. и т.н. и т.н и затова не ловяли рибата там - ДА, ама не , това е 100% достоверна информация защото я знам от грък , родом от това село и живеещ по настоящем в България в гр.Радомир... та той ми каза за замърсената вода и че гръцките рибари ако ловят сладководна риба го правели по реките и най-вече на Струма , сори за спама и отклоняването от темата , ама трябваше да го кажа понеже сега се сетих 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
По темата има изписано много и една от тях е още актуална. Нека не спамим постоянно във форума. Прилича ми малко на политически поулизам.
Не съм против да се говори за това, но ако има много теми по един и същ проблем се получава обратен ефект - разводняване на идеята и лека досада. Не знам колега дали не четеш редовно форума или е нещо друго но когато искаш да съживиш дадена тема просто напиши нещо в нея и тя излиза на преден план. Не искам да обидя никои но мисля, че съм прав, макар и седнал пред копа. А това за замърсеното вече си е друга тема.
Поздрави на всички за новата 2008г.
Не съм против да се говори за това, но ако има много теми по един и същ проблем се получава обратен ефект - разводняване на идеята и лека досада. Не знам колега дали не четеш редовно форума или е нещо друго но когато искаш да съживиш дадена тема просто напиши нещо в нея и тя излиза на преден план. Не искам да обидя никои но мисля, че съм прав, макар и седнал пред копа. А това за замърсеното вече си е друга тема.
Поздрави на всички за новата 2008г.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
Единственият принцип е самият риболов да ми достави удоволствие и да мога да кажа,че съм си починал по време на провеждането му,в смисъл,че съм се разтоварил от нервно напрежение,служебни и битови грижи.Иначе има различни субективни основания и доводи както в полза на задържане на целия улов,така и в полза на пускането му.Ама хич не ми се дискутира-в това отношение съм съгласен с nasko2.А анкета и гласуване-това ми звучи грозно и бая тоталитарно-не ща да се анкетирам за нищо и не гласувам за квото и да било от 15 години насам.Нека бъдем демократи в риболова и разбиранията за него,а не в тъпи политики.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Принцип - на свободен риболов пускам маломерките и гледам да спазвам законоустановените норми !
Принцип - на платен гьол съм отишъл все едно до супера отсреща и съответно другият принцип не важи !
Принцип - на платен гьол съм отишъл все едно до супера отсреща и съответно другият принцип не важи !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Маломерната риба я пускам независимо каква е! При риболов на по едра риба пак, и зависи от броя ,ако е малко я пускам ,ако е доста взимам за едно тиганче ,понеже много обичам риба ,а другите ги пускам!
Последно промяна от Джамбазов на Сря Яну 16, 2008 10:55 pm, променено общо 1 път.

- barutchiata ©
- Администратор
IDA написа:Темата и анкетата са в този форум , понеже е общ , видим на първа страница и няма нищо общо с морския риболов в БГ. Става въпрос за риболова , риболовците и улова след това! Във Форума има регистрирани над 14 000 потребители ; надявам се поне % да гласуват! В "ПРИНЦИПИТЕ" влиза условието че маломерни риби винаги се пускат , без значение дали водоема е "аренден" или нормален!!!!
Само да попитам каква е идеята на анкетата???
-
- сериозен играч
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ-ни знам -ама важното йе на са движиbarutchiata написа:IDA написа:Темата и анкетата са в този форум , понеже е общ , видим на първа страница и няма нищо общо с морския риболов в БГ. Става въпрос за риболова , риболовците и улова след това! Във Форума има регистрирани над 14 000 потребители ; надявам се поне % да гласуват! В "ПРИНЦИПИТЕ" влиза условието че маломерни риби винаги се пускат , без значение дали водоема е "аренден" или нормален!!!!
Само да попитам каква е идеята на анкетата???

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Нещо като продължение на темата "Рибата - пръв приятел на човека" ще да е...barutchiata написа:Само да попитам каква е идеята на анкетата???

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...