Защо вместо kalkan4o или Краси 7650 модератор е Камбата ?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Защо вместо kalkan4o или Краси 7650 модератор е Камбата ?

Мнение от Боро »

Какви са критериите, които покриват ?
От Камбата съм чувал само "ще ходя за риба еди къде си". И толкова. С какво другите са по назад ? От kalkan4o и Краси 7650 винаги съм получавал горе-долу актуална информация. Според мен те са истинските риболовци !
Жоро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Жоро »

Общо взето все ми е тая,кой е модератор,ма така и така се зададе въпроса,да попитам и аз нещо? Колко човека използват това потребителско име?Чета из форума мненията на Камбата,гледам му галерията,и нещо немога да схвана кой ,кой е !
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Колега,Боро,считам,че темата ,която си започнал е безкрайно зловредна за отношенията между колегите от форума защото:
1.Няма как да се обясни избора без да има обидени.Сещаш се , че „с какво той е по-добър от мен?” би довело до неприятни последици.
2.Не можеш да знаеш дали гореспоменатите /от теб / колеги не са имали предложение от админа за модератори.
3.Да си модератор не е важно колко добър риболовец си.По-важното е да потушаваш конфликти /не да ги създаваш/ , да пишеш правилно и най-вече да си безпристрастен в мненията си.
4.Не е без значение и колко често се влиза в сайта. Както се вижда ,доста хора сме „заспали” напоследък.
5.Изборът на модератори си е работа на админа ,и най-малко ние можем да му се месим в решенията.
В този ред на мисли бих призовал всички колеги /предвид зимната скука/ да се въздържаме от подобни теми , с цел запазване на добрия тон в сайта.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

След всичко казано от чуруликпенчо просто нямам какво повече да допълня.Преценката за избиране на модератори е комплексна и изцяло по осмотрение на администраторите.Все си мисля, че е по важно да има ред и разбирателство във форума а не кой е модератор.Ако за в бъдеще се породят подобни въпроси е по-добре да ми пуснете едно лс отколкото подобни зловредни теми.Дано да съм бил ясен.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Re: Защо вместо kalkan4o или Краси 7650 модератор е Камбата

Мнение от asini »

Боро написа:Какви са критериите, които покриват ?
С какво другите са по назад ? Според мен те са истинските риболовци !
Аз пък не мога да разбера какво значение има кой е модератор.Важното е да се спазва реда във форума и да се оказва съдействие когато някой поиска :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Защо вместо kalkan4o или Краси 7650 модератор е Камбата

Мнение от Камбата »

От това кой е модератор не зависи колко голям рибар е.Давам пример с колегите Доцента,Чуруликпенчо и Солено,които не са модератори,но всички знаем,че са истински риболовци.Калканчо,Краси и доста други хора също с нищо не са зад мен и знам,че са достойни за поста,но въпросът опира и до време,което те явно нямат,а аз имам,+ това съм изявил желание доста отдавна.
За това дали аз съм истински риболовец трябва да питаш трето лице,или сам да прецениш ако направим два-три съвместни риболова.

Моята цел не е да се правя на шеф някакъв,или на по-велик от останалите,а да помагам на Барута с поддържането на форума в добро състояние и не виждам на теб лично как ти преча.Сега ще драсна някой ред в Морски риболов.

П.П.Колега Жоро,във форума само аз използвам потребителското име Камбата.В галерията ми има доста снимки,има й лично мои,например тази:

Изображение

Поздрави от Камбата! :lol:
Последно промяна от Камбата на Пон Юни 02, 2008 2:05 pm, променено общо 2 пъти.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Жоро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Жоро »

това вече е друго. мерси за отговора!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

И за разлика от" наборите му ", / на Камбата /,писането му е на абсолютен български.

Съгласен съм със SOLENO.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Искам само да кажа, че в това момче видях потенциал който , ще се развива във времето още надявам се .Верно е малък на години, но мисли по трезво и от някой големи мъже.Никога не го видях да се скара с някой във форума или да се държи арогантно или кофти.Пише на много читав български, доколкото чета за отзивите на други разбира и риболова, е сигурно има да учи много но в крайна сметка всеки от нас се учи цял живот.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”