Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тунджа - студ, риби, красота, невероятнни емоции + снимки
- Local
- учете се от него
Тунджа - студ, риби, красота, невероятнни емоции + снимки
Нак-накрая дойде и моя ред да направя първия излет за 2008 година, заедно с Rimohit , Stront и Боцмана. Тръгване в 5 от Брургас, и 7 пристигнахме на Тунджа до Елхово. Народ колкото искаш. В начолото
се пръснахме , Stront и Боцмана минаха от другия край а ние с Тишо останах от отсамния да упорставаме. Stront и Боцмана след известно време и отчитайки тегаво капо решиха да ни напуснат и да се порадват
на красивата природа навръщане. С Тишо останахме, но точно докато те си тръгваха аз копнах един звяр, който 10-тина минути ме измъчи, добре че ми асистираха с кепа. Улових един скобар и така в продължение на деня улових 15 риби , от които нямаше риба под 0,5кг много борбени и красиви риби!!! Тишо упорстваше на фидера край брега и хвана на бял червей 3 доста едри морунажа. Хранехме с Tubertini Cavedano Barbo, печена галета на респект, глина и бял червей. Рибите ми удариха на троха и бял и изкуствен вердевас. Ето и снимки. Подредете си ги вие в съзнанието че мен ме мързи, отивам да се стопля и да изпия останалата част от винцето.
Един невероятен риболов!!! с прекрасни приятели!!!
Пс: Забравих да спомена такъма , най-подходящо за мен беше 4гр. плувка тип буре, групирано утежнение с оливета , повод Yo-zuri HD Flurocarbon 0.148 и кука номер 14 тип Chika тоест права. Бързото изтичане беше най-ефективно.

се пръснахме , Stront и Боцмана минаха от другия край а ние с Тишо останах от отсамния да упорставаме. Stront и Боцмана след известно време и отчитайки тегаво капо решиха да ни напуснат и да се порадват
на красивата природа навръщане. С Тишо останахме, но точно докато те си тръгваха аз копнах един звяр, който 10-тина минути ме измъчи, добре че ми асистираха с кепа. Улових един скобар и така в продължение на деня улових 15 риби , от които нямаше риба под 0,5кг много борбени и красиви риби!!! Тишо упорстваше на фидера край брега и хвана на бял червей 3 доста едри морунажа. Хранехме с Tubertini Cavedano Barbo, печена галета на респект, глина и бял червей. Рибите ми удариха на троха и бял и изкуствен вердевас. Ето и снимки. Подредете си ги вие в съзнанието че мен ме мързи, отивам да се стопля и да изпия останалата част от винцето.

Пс: Забравих да спомена такъма , най-подходящо за мен беше 4гр. плувка тип буре, групирано утежнение с оливета , повод Yo-zuri HD Flurocarbon 0.148 и кука номер 14 тип Chika тоест права. Бързото изтичане беше най-ефективно.

Клавиатура риба не лови!!!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
- Local
- учете се от него
Местни рибари имаше просто от снимките не си личи! А за винцето вгледай се точно зад платформатаgrandal_331 написа:Страхотен риболов колегаАма сякаш не се виждат местни рибари-щото те са като корморани -има ли риба там са
А и ни барбекю видях ни винц-някак се губи тръпката от зимния риболов

- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- сериозен играч
- Local
- учете се от него
Не е някакво марково, ама връща от пътя, и аз си тачим Асеновград Мавруд 2003, ама и това топлеше.grandal_331 написа:Драсни два реда на ЛСRapala_Team написа:grandal_331 вземиме некой пьт с тебе за риба ще се радвам многобраво за добрата слука колега
LOKAL като гледам тубата прилича на купешкоТРИТЕ МЕЧКИ