Яз.Студена-13.01

Модератори: bobopeli, sapuna

joco

Яз.Студена-13.01

Мнение от joco »

Честно казано,не знам как да определя излета,но по-скоро е за "Неуспешни".Вярно,че после,като се позамислих,разбрах,че заради несъобразителност и признавам си без бой шубе :oops: :oops: ,излета стана неуспешен.Та отиваме откъм Рударци към 8,30.На бариерата ни изрекетираха за некой лев,за да ни пуснат с колата.Стигнахме на къщичката и констатирахме солидно присъствие на луди като нас-някъде към 3-40 човека вече ловяха и разхождаха по леда.Леда дебел-към заливите около 25-30 см.,обаче явно изпускаха язовира и пукаше супер неприятно :oops: :evil: ,та това ме накара да стоя по към брега :oops: .Почнахме на отвесна блесна,дълбочина от 3 до 6-8 метра.Костурчета колкото пръст и никакъв помен от големите.Пробвах и на плувка с фин такъм(мормишката не я разбирам :oops: :cry: )и почнаха да излизат малко,ама много малко по-големи костури,плюс сериозни бибани :evil: .за деня поне 2-30 броя,като кълвяха доста претенциозно,въпреки че плувката беше 1гр.,повода 0,10,кука №18 :?: Ма въобще няма да ви обяснявам колко време пропадаше ,за да стигне около дъното на почти 5 метра :P :shock: Ма пък си беше забавно,де!
Та за грешките:
1.Колегите,които отидоха към шамандурите(ма там леда беше около 10см.)направиха по 10-тина добри костура.
2.Въобще не съобразих,че сме близо до реката и има течение :oops: :evil: :!: :idea: !Т.е.червеите и гранулите(там излиза и по някоя пастърва)отиваха на съвсем различно място!!
3.Бях сложил две въдици на щипок и малка каракудка-цял ден нямаше пипане,ама и аз от инат ли,от мързел ли,не ги преместих от първите дупки :oops: :?:
А иначе времето беше супер,компанията добра,имаше риба,не е като да няма,ама поради горепосоченото го пиша в неуспешни.
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

И мене малко ме е шубе да вървя по лед! Ако си отишъл при другите повече си можел да хванеш но карай! Направил си си кефа с този излет! Успех
Изображение
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Да бе ама като се съберете повече хорана едно и също място понатежавате и може да стане масова беля, аз на лед не стъпвам...още малко и коса ще запее днеска ходих тука в Шумен в кауфланд пуснали са много готини пласмасови куфарчета с подложка, подобни на тези по-големите за инструменти ама тези са миниатюрни и струват 4.50 взех си едничко за такъмите.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”