Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Когато не ходя за риба!
Модератор: Paublo_Eskobar
Когато не ходя за риба!
Ето ви малко снимков материал от мен, за да видите какво правим аз и компания по нашия край! първо се започна от тука:

След това неминуемо трябваше да се мине и от тука:

После дойде реда и на "адаша"- около 160 оки (ама не рибарски) и ето ви накрая резултата - иедене и пийне на корем!!!

Ето това кръглото нещо се казва сач - надявам се повечето от вас знаят за него - много пикантен вкус придобива месото, опечено на него и остава сочно! Ето още малко материал:

А ако някой от вас има желание да гледа още - с удовоствие:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_a ... _id=111567
Хайде със здраве!

След това неминуемо трябваше да се мине и от тука:

После дойде реда и на "адаша"- около 160 оки (ама не рибарски) и ето ви накрая резултата - иедене и пийне на корем!!!

Ето това кръглото нещо се казва сач - надявам се повечето от вас знаят за него - много пикантен вкус придобива месото, опечено на него и остава сочно! Ето още малко материал:

А ако някой от вас има желание да гледа още - с удовоствие:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_a ... _id=111567
Хайде със здраве!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- разбира нещата
Благодаря за добрите отзиви на всички колеги! Обещавам, че ако не ми мине котка път, ще направя всичко възможно да присъствам на среща N3 и ще донеса от благинките (ако останат дотагава, щото с тия темпове на консумация...). Наистина би било добре тази маса да е близо до някой водоем, но после няма кой да шофира - нямам наблизо подходящ гьол за зимен риболов, на който да отида пеша. Наслука на всички, които не се отказват през зимата от любимото хоби!

"

А бе аз като гледам тези луканки пред теб (от аватара) си мисля, че и ти не си останал назад от към мезе! Наздраве и наслука! Хайде на Крапец на дупка!?!paceto67 написа:Градски,с тези снимки развали въздуха.
Чак при мен замириса на пърлено прасенце![]()
![]()
"

- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Когато не ходя за риба!
пуу прияде ми се от тези снимки и на мен ...