Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ваглер
Модератор: emo vasilev
-
- и господ не е толокова добър
Ваглер
Сега ще ви покажа един начин да си направим ваглер.

За направата на този ваглер ви трябва един флумастер,една гайка от зглобка на секции,парченце кабел за инсталация 1,5кв. и секундно лепило.Първо вадим чаркалъците на флумастера,след това режим гайката толкова колкото искаме да тежи ваглера.Отрязаното парче гайка го залепяме отпред,белим кабела и правим ухо,после го мушкаме отдолу и лепим.После заливаме гайката с някакъв материал,в случая с топъл селикон.В горния край залепваме капачката,от дължината на капачката също можем да регулираме товароподемноста на ваглера.Боядисваме и готово.На място на капачката може да се сложи всякаква антена.Дано да съм помогнал на любителите които обичат самоделни такъми.
За направата на този ваглер ви трябва един флумастер,една гайка от зглобка на секции,парченце кабел за инсталация 1,5кв. и секундно лепило.Първо вадим чаркалъците на флумастера,след това режим гайката толкова колкото искаме да тежи ваглера.Отрязаното парче гайка го залепяме отпред,белим кабела и правим ухо,после го мушкаме отдолу и лепим.После заливаме гайката с някакъв материал,в случая с топъл селикон.В горния край залепваме капачката,от дължината на капачката също можем да регулираме товароподемноста на ваглера.Боядисваме и готово.На място на капачката може да се сложи всякаква антена.Дано да съм помогнал на любителите които обичат самоделни такъми.
-
- фен клуб-скобар
-
- фен клуб-скобар
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: Ваглер
Ето малко и от мен-материал от счупени стрели на детски лък-при арменците 4 лева с осем дълги стрели-обаче трябва да са от кухите,че има и плътни и не стават.Внимание-не хвърляите вакумните лепки от стрелите-правя си устите на поперите с тях-изхвърлят перфектно фонтани вода...
Колчана от стрелите-чуден тубос за много работи,с презрамка за гърба дори...хехехех Почти всичките си такъми изработвам сам и досега рекламации не съм имал
И лъка -и от него стават тъкмо 2 неща за риболов ама няма да казвам какви...хихихи
Етооо http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=21021
Ето и тук http://www.youtube.com/watch?v=xn_Nd8AkAX0

Етооо http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=21021
Ето и тук http://www.youtube.com/watch?v=xn_Nd8AkAX0
Чичо нещо снимките се потопиха 

- ivalpetkov
- разбира нещата
biboin написа:......Чичо .....

Снимките се виждат...пробвай с друг браузър.
Съдя по броя на "вижданията"...
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тъй като и на мен ми е интересно да го видя хоуммейд ваглера пробвах да отворя снимките с няколко браузъра - е не стана...и не става защото самата тема е от преди 4 години и колегата отдавна сигурно ги е затрилivalpetkov написа:biboin написа:......Чичо .....![]()

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- ivalpetkov
- разбира нещата
bachoivo написа:Тъй като и на мен ми е интересно да го видя хоуммейд ваглера пробвах да отворя снимките с няколко браузъра - е не стана...и не става защото самата тема е от преди 4 години и колегата отдавна сигурно ги е затрилivalpetkov написа:biboin написа:......Чичо .....![]()
На Кой колега точно не се виждат бе хора ?...моите снимки се виждат,и в галерията ми ги има-цъкате в галерията под аватара ми и готово....А за предните постове в темата-да възможно е да са изтрити.
Ако искате да видите на Снег снимките от първия пост-ами няма ги да....така е!