Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Почна се ...
Почна се ...
Колеги, този мой излет го причислявам към успешните,макар че Вие сигурно не
Та така,ден събота 19.01.08 ставане и тръгване като за екскурзия,надондуркване и установяване към 10.30 ч. на предварително набелязаната нова речна дестинация.Имаше и малко лутане докато се хареса място,но това си е в реда на нещата след като отиваш САМ на нов водоем
Поразгазих снега ,разхвърлях багажа ,лека подхранка и телескопа във водата!Прът 7.00 м.,основно 0,14 с повод 0,10 и кука №14-бяла ...а аз с 0.2 промила от празниците
Здрави Мартеници от пинки полетяха в реката.
А иначе обстановката изцяло зимна,както и" мъртвото" и "безжизнено " състояние на гьола
Но на 15 -тата минута плувката странно пое много ,ама много леко настрани и аз /признавам си без бой/ придърпах за да я "оправя" и нещеш ли .........клен №1-
сефтето за годината
Е сега беше момента някой да ми направи скрита камера
То се започнаха едни снимки ,целувки.......мани-мани
Вира на който бях избрал не бешо от голямите и затова повечкото движения не ми бяха от полза .Но пък за сметка на това ,предприех "кръгова атака" като периодично сменях "входа" и "изхода " на вира.До края излета беше перфектен от всякъде:страшно тихо и на моменти слънчево време/шубата която взех изобщо не я облякох/,местото на което бях предложи НЕВЕРОЯТНО спокойствие/даже нямах обхват на двата си телеоператори/,а най-важното денят го приключих с 8 риби -5 клена и 3 пръскача
Това е пичове ,дано да съм ви убедил ,че подбора на темата е на правилното си място
п.п.По-късно ще има и снимки!

Та така,ден събота 19.01.08 ставане и тръгване като за екскурзия,надондуркване и установяване към 10.30 ч. на предварително набелязаната нова речна дестинация.Имаше и малко лутане докато се хареса място,но това си е в реда на нещата след като отиваш САМ на нов водоем

Поразгазих снега ,разхвърлях багажа ,лека подхранка и телескопа във водата!Прът 7.00 м.,основно 0,14 с повод 0,10 и кука №14-бяла ...а аз с 0.2 промила от празниците

А иначе обстановката изцяло зимна,както и" мъртвото" и "безжизнено " състояние на гьола

Но на 15 -тата минута плувката странно пое много ,ама много леко настрани и аз /признавам си без бой/ придърпах за да я "оправя" и нещеш ли .........клен №1-

Е сега беше момента някой да ми направи скрита камера

Това е пичове ,дано да съм ви убедил ,че подбора на темата е на правилното си място

п.п.По-късно ще има и снимки!
-
- разбира нещата
Алкор,благодаря за добрите думи
Но все пак ,емоциите и тръпката при РИБОЛОВА са значително по-голями 

Последно промяна от bkd на Нед Яну 20, 2008 3:35 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Хайде малко зима , натюрморти , риби и много страсти-нека да са кадем за всички
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211832

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211832