Да споделим най-успешния начин за уллов в затворен водоем

Модератор: sapuna

Аватар
genoty4
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genoty4 »

Ако пъстървата е пусната във водоема (затворен водоем) преди 1-2 дена, а в кутията си имате само блесни, тогава ви препоръчвам да сложите блесна с червени точки и да я водите бавно.
Винаги ми е давало успех в подобни цитуации.
Спрете Земята! Искам да сляза!
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Колега за този риболов, има различни начини какво разбираш под това най-успешни.със въдица,мухарка,мрежа , ток,и т.н.конкретизираи да може колегите ,да споделят.
Аз как ловя река; спининг 2,50-3,00м макара 1-5,1оборота,влакно прозрачно 0.20 основно, повод 0,18---0,16 ,кука N 6-8,оловото според
течението стръв според сезона (колкото по различен толкова по добре),блесни на мепс -aglia... за воблери не сам ловил нека да кажат колегите.наслука :D :smt023
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

:)

Мнение от maznislav »

Eто тук съм описал детайлно един от излетите ми за пастърва точно в затворен водоем.. Ако пастървата тръгне да гони забравя за всичко .. и аз имам няколко удъра до мен.. толкова брутални и мощни , че чак ми е идвало да захвърля пръчката и да избягам. Е адреналина после е МАX..
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=9591&highlight=
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”