Капо!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Капо!

Мнение от Камбата »

Вчера след обяд пристигнахме в Дебелец и се настанихме при Агата.Направихме малко снимки,които качих в галерията.

На сутринта ставаме и отиваме към 10.30ч. на гьола и хвърляме две плувки на бял червей.Пробвахме на различни дълбочини,далеч и близо до брега-няма и няма.АЗ помятах сума ти блесни,воблери и силикони,ама и там нищо/за голямо мое учудване и съжаление/.След 1час висене и безрезултатно къпане на примамките и червеите-палим и отиваме на азмаците на Цонево,ама там кво да видим-ври от народ и целия улов им беше една червеноперка,дет и за стръв не става. :lol: Не сме и разпъвали,ами директно тръгнахме към Пода.Паркирахме каруцата горе до моста и газ в калта.Там хвърлихме две плувки на бял и торен червей,ама пак сътото нещо-нищо. :lol:

Изкъпах за втори път примамките и след един час си тръгнахме.

Язовира и реката бяха в нормално ниво,но отвратително мътни.
Който иска снимки-в галерията ми. :wink:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Ще,ще,ще......още малко да поомекне и ще го "втвърдиме" .....живароколичеството :wink: :lol:
Горе главата -има следващ път :!: :!: :!:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Преди забраната ще е най-добре,щото ще дойде към брега да хвърля хайвера,ама до тогава какво да правим!?Не е минал и един ден,а пак не издържам,трябва да отида да помятам... :lol:

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Че какво ти пречи -отивай ,но промени нещо в подготовката и стръвта .Поне ще обогатиш опита си в подобна обстановка :wink:
ВСЯКО ЗЛО -ЗА ДОБРО :lol: :lol: :lol:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Тъп мъртъв период и така ще е до края на Март,в най-добрия случай до средата му.

Много се учудих,че костурите не искаха ни блесна,ни воблер,ни червей,че и два вида.

Между другото да спомена,че трябва да научим сулките на Цонево да гонят изкуствени примамки.

В момента е едно такова,само за щука и костур става,обаче във Варна едвам намерих торни и бели червеи,пък кво остава за рибета.Не съм много фен на риболова на щука на тапа с жива рибка,ама са такива местата,че не позволява да се върти блесна.

Ако се намерят говедарки от някъде,риба на Цонево ще излезе.През деня някой голям костур,а ако е малко по-топло,че да нощуваме в колата до пръчките,може и бяла риба да удари/ама как да останеш на открито в средата на януари!?/.

:lol: :lol: :lol:

И така,дерзайте,ама без живи рибета не излизайте...аз за сега ще почивам,пък кат ме хванат ситните-ще видим. :lol:

- Лий Улф - 1939 г.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Така е зимата,но за Цонево не може да таим големи надежди.Посещавам този водоем от доста години,преди 2 години излизаха редовно по 2кг.платики,но от тогава насам само дребни.Местното население ловят с мрежи,без да се притесняват.Взима се всичко което влезе в мрежите,отделно беше раздаден под аренда на терени,и там знаете за какво става на въпрос.Има нчкой голям сом по дълбокото и от другите модели по малко.Полужението от ден на ден става по трагично.
tryico
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tryico »

И аз бях на Цонево в неделя - 100% капо!!! Влязохме с лодка да търсим костур и бяла на силикон но уви, за цял ден нямахме и подръпване. За съжаление колегата е прав в Цонево мрежите си стоят необезпокоявани от никого. На 29.12 на срещуположния бряг срещу дебелец имаше мрежа около 100 м. Вчера продължаваше да си стои на същото място. И аз смятам да не ходя на цонево поне до средата на март.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”