Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак на канала...
Пак на канала...
Вчера за пореден път се разходих до топлия канал с намерение да сефтосам новия билет за 2008-ма.
Нали съм новобранец, реших основно да се отдам на тренировки с няколко от новите си воблерчета, та малко по малко да свиквам с тях и да се уча
Риболова в общи линии не беше много силен, но все пак успях да "разловя" единия Оунър. Отчете се с расперче:

Не беше много едро, но клъвна много красиво, като цялото изкочи над водата с воблера ми в устата си. Много емоциаонална гледка... Даже и от аванса успя да дръпне малко
После разбира се го потупах по опашката за сбогом

Други рибки този ден нямаше, но имаше няколко много интересни момента, които си струваха висенето до края. Няколко празни почуквания, една изключително красива повърхностна атака в тъмното, полезни упражнения с нови за мен примамки... С две думи - по-скоро полезен, отколкото "успешен" риболов, но така или иначе приятен и много вълнуващ
Поздрави!
Нали съм новобранец, реших основно да се отдам на тренировки с няколко от новите си воблерчета, та малко по малко да свиквам с тях и да се уча

Не беше много едро, но клъвна много красиво, като цялото изкочи над водата с воблера ми в устата си. Много емоциаонална гледка... Даже и от аванса успя да дръпне малко

Други рибки този ден нямаше, но имаше няколко много интересни момента, които си струваха висенето до края. Няколко празни почуквания, една изключително красива повърхностна атака в тъмното, полезни упражнения с нови за мен примамки... С две думи - по-скоро полезен, отколкото "успешен" риболов, но така или иначе приятен и много вълнуващ

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Кико, освен снега горе по Видинско има ли лед по брега на Дунав? Не че ще мърдам натам скоро, но ми е любопитноGODzillata написа:Ех, Стефи...аз пък днес се опитах да стигна до реката, но уви, мнооого сняг...мисията се оказа невъзможна.

Поздрави!
къде е този канал?
Колега - къде е този топъл канал ако не е тайна? Надявам се не е много далече от София.... Около София къде може да се отиде на риболов тия дни? Мерси предварително!
Христо
Христо
Ааа може, можеIvak написа:Стефко не можело да се лови с воблери зимата а![]()
![]()
![]()
Поздрави за улова

Поздрави