Speed Master 3.30

Модератори: Павел Иванов, sestrata

diletant
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Speed Master 3.30

Мнение от diletant »

За какви условия на риболов /риби, примамки и водоеми/ е предназначен Speed Master 3.30 MH 15-40.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Speed Master 3.30

Мнение от Камбата »

Щука,распер,бяла риба,предполагам,че за големи локви-язовири,езера и големи реки. :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

По мое мнение Speed Master 3.30 MH 15-40 е доста лигава пръчка и не бих я купил за щука и бяла риба. Виж за распер на Дунава би паснала.
За бяла риба и щука по-подходящи биха били Speed Master 20-50 или 50-100.
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

zlak написа:По мое мнение Speed Master 3.30 MH 15-40 е доста лигава пръчка и не бих я купил за щука и бяла риба. Виж за распер на Дунава би паснала.
Не искам да се заяждам,но кои са подходящите примамки за бяла и щука с тегло 20-50 гр. а с 50-100 направо на дъно мое да мята колегата.Или не са им реални акциите на тея сопи или проблема не е в тях :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

simbat написа:
zlak написа:По мое мнение Speed Master 3.30 MH 15-40 е доста лигава пръчка и не бих я купил за щука и бяла риба. Виж за распер на Дунава би паснала.
Не искам да се заяждам,но кои са подходящите примамки за бяла и щука с тегло 20-50 гр. а с 50-100 направо на дъно мое да мята колегата.Или не са им реални акциите на тея сопи или проблема не е в тях :wink:
Аз пък не искам да адвокатствам, но примамките за бяла риба и щука с тегло над 20 гр. би могло да са например джигове :!: Няма никакъв проблем и до 100 гр. да стигнеш. Иначе - по-тежки клатушки или пък джъркове ;)

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

simbat написа: Не искам да се заяждам,но кои са подходящите примамки за бяла и щука с тегло 20-50 гр. а с 50-100 направо на дъно мое да мята колегата.Или не са им реални акциите на тея сопи или проблема не е в тях :wink:
Здрасти Симбат,
Има логика в това което казваш , но по принцип. Написал съм горното твърдение , защото имам два Speed Master-а - с акции 20-50 и 50-100 и съм наясно какво мога да хвърля с всеки от тях. Под секрет ще ти кажа че няма проблем да изхвърлиш 10 грамова примамка с 50-100 :wink:.
А че е доста мека 15-40 се убедих като я тествах веднъж.
Както сам си се досетил , явно указаната им якция не е много показателна.
Поздрави!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз съм първия човек купил си Спийд мастери и Бийст Мастер.Орозов още щом ги внесе и на другия ден си купих двете.Дори вече счупих Бийст Мастер един и сега съм със чисто нов.За да нямам такива мисли дето ви вълневат,колко хвърля,пък дали става ...затова съм се обзавел със Speed - 15-40,50 -100 Beast и SSМ270XH Speed.Първите внесени пръчки които бяха за пробване на пазара,дошли във Пловдив ги купих и до сега нямам проблеми никакви.Толкова риба са извадили че само това е достатъчно да съм доволен.Сега всички около мене си купиха Speed Master и се радвам че и Вие сте усетили удоволствието от допира до тези прекрасни такъми.Успех и само напред,докато доидат по-новите модели,те може и сами да ловят :lol: :wink: :shock: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”