Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Кукери ...
Модератор: Paublo_Eskobar
- Николай Неделков
- учете се от него
Кукери ...
Ами пускам тази тема по случай започналия днес в Перник , международен фестивал на маскарадните игри.Пускам темата тук защото от няколко години и аз се правя кукер от едно село в Пернишко, но за жалост утре няма да мога , защото съм на работа
Слагам снимки от предните години , а ако някой има от утре и другиден да пуска тук, ще се радвам много а и мисля че на много хора ще им е интересни
Ето мойте превъплащения през годините а и други кукерски снимки

Ето мойте превъплащения през годините а и други кукерски снимки

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
Сладурче е
А иначе не съм ли sexy мед. сестра
небръсната и напръщела
жалко че тая година така се стекоха нещата
ама нищо,то на кукерите най-готиното е безплатното пиене,все ще го преживея 
вътре има вино и ракия - мешано 

всъщност е само бутилка от бира ...badboy4life написа:XaXaXaXaXa Снимките са велики! Особенно тази с бутилката бира!

Последно промяна от Николай Неделков на Пет Яну 25, 2008 11:56 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
КУКЕРИ
Бе , кви са тия медсестрински маскировки бре , я напролет се завъртете към Карлово и Калофер , да видите за какви кантар-топузи става дума , като говорим за Кукери , малиии..., то са едни бакъри с вино и едни 2-3 килограмови чанове и хлопки , на кукер по десетина и повече, кукерите в колона по четири- хе , ще снимам и ще пратя !!!! Иначе поздрави на колегите , то си е първи признак на пролетта(плах старт на риболова
)
Поздрави

Поздрави

- Local
- учете се от него
Re: КУКЕРИ
И аз това си мислех, че са кукерите. Някак си тези мед. сестри и други измислени персонажи не ми се връзват с традициите и това да са страшни и да гонят злото, според мен не им отива. Но, те си знаят.IDA написа:Бе , кви са тия медсестрински маскировки бре , я напролет се завъртете към Карлово и Калофер , да видите за какви кантар-топузи става дума , като говорим за Кукери , малиии..., то са едни бакъри с вино и едни 2-3 килограмови чанове и хлопки , на кукер по десетина и повече, кукерите в колона по четири- хе , ще снимам и ще пратя !!!! Иначе поздрави на колегите , то си е първи признак на пролетта(плах старт на риболова)
Поздрави

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
спам
спам!!!