Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Нужно ли е!
Модератор: bobopeli
-
- вече хвърля и на тежко
Нужно ли е!
На последния ни риболов направихме това:

но се питам нужно ли бе ние да вършим това, като инспекторите на ИАРА могат да вършат това, за което им се плаща?

но се питам нужно ли бе ние да вършим това, като инспекторите на ИАРА могат да вършат това, за което им се плаща?
-
- ще става разбирач
ИАРА май ни е голяма длъжница,като гледам какво става по водоемите.Има и свестни момчета ,но повечето си затварят очите.Аз лично познавам един,който закриля бракониерите и им взима по някой лев ,да си има джобни. За него знаят и неговите шефове ,но не можели да направят нищо, заради позициите му в министерството.
И падащата звезда е била изгряваща .
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
ЕЕЕ поздравления ама наистина трябваше да пишеш нещо повече на кой язовир става това по кое време и така нататък. Оставихте ли им следи да видят че им е заминала гадната мрежа да ги е яд. Радвам се че вече има и такива хора в България. И аз да видя мрежа и аз ще я запаля. А иначе хванахте ли нещо как мина излета? Пиши повечко
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дидака написа
Ако някой друг види някъде дупки 1/1м. ,десетина, подредени в права линия да знае- залагана е мрежа и да направи това, което е по възможностите и съвестта му. На водоема нямаше обхват, иначе бихме се обадили и на ИАРА.
Представяте ли си ги тези дупки метър на метър. Леко замръзване през ноща, малко тънак снежец и отдоло мрежа. По голям капан и за човека и риболовеца няма. Тия са за затвора бе, МАМММКА ИМ.

Ако някой друг види някъде дупки 1/1м. ,десетина, подредени в права линия да знае- залагана е мрежа и да направи това, което е по възможностите и съвестта му. На водоема нямаше обхват, иначе бихме се обадили и на ИАРА.
Представяте ли си ги тези дупки метър на метър. Леко замръзване през ноща, малко тънак снежец и отдоло мрежа. По голям капан и за човека и риболовеца няма. Тия са за затвора бе, МАМММКА ИМ.
Последно промяна от nasco2 на Пон Яну 28, 2008 9:22 am, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Наско, не съм Дивака, казвам се Даниел, а Дидака ми е прякора от детинство. По моя край- Силистра и региона е практика залагането на мрежи под леда . На конкретния риболов от снимките използвахме 0,50 влакно и блесна да издърпаме мрежата до дупките и останалото оставихме на мускулите си . Ориентировъчно мрежата е около 150 м. дълга и рибата не е всичката, която се вижда на снимките- освен щуките имаше и 20-25 бр. каракуди около 500гр. и една килограмова платика, нямаше много уплетени риби и всички си отплуваха. Иначе на мормишки ,зимнни блесни и балансьори - доволно рибки.