Гълъбово-топлият канал

Модератори: bobopeli, sapuna

PeTrOv
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Гълъбово-топлият канал

Мнение от PeTrOv »

Здравейте колеги.Днес с колегата murpha(от форума)бяхме на толия канал в село обручище хванахме около 25-30на каракуди между 200-300 грама,кълвеше предимно на бял червей.Имаше други двама колеги които на плувка изкараха 5 шарана около 800-900 грама,които захранваха с царевица и стръв царевица точно до мостчето.80% от "колегите" бяха с тройки :evil: :evil: :evil: .Еми това е от мен :)
Най-далеч достига онзи,който не знае накъде е тръгнал.
--- Оливър Кромуел ---
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Браво поздравления, предполагам сте ловили на плувка? Тройките явно няма да се махнат от там уви и аз мисля да ходя там скоро в началото на феруари.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

там винаги е имало търмъкчии !
и съм се учудвал как не е свършила рибата на Гълъбово :(
но явно каракудата си хвърля хайвера по 2-3 пъти в годината !
има само някаква закономерност в размера през година 2 започват да илзизат само големи каракуди по 800 - кило и нагоре даже !
а е имало години по големи от 200-300 грама не е имало .........
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malkata marancika »

Колега май кантара ти се е развалил шаранчетата са около400-600гр. аз ходя по 3-4 пъти в седмицата и ловя с щеката почно до моста но такива рибета излизаха когато на канала имаше 10-15 човека а не както сега 200-400 човека. Шаранчетата са много наплашени и затова вземат до моста
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

alcora да ти кажа и с моя любим Йовковци е така тази година каракудите буквално изпотрошиха рекордите и в часност мойте лични с парчета от 700 до 1,500 ( виж темата от лятото в търсачката на Йовковци). Заведох един стар рибар от Дряново там и той отначало беше много скиптичен относно размерите на рибите като упорито твърдеше че сигурно аз като по млад рибар не правя разлика между 300гр. и 700гр каракуда камо ли над кило. Като го заведох обаче не само че се убеди но и се наложи доста да притичва с кепчето :lol: :lol: . Твърдеше обаче че предни години са излизали до 300 грама тук - таме по някоя до 500. Така че не ме изненадват тия факти вече, риболова на каракуда е наистина за мен много вълнуващ и емоционален, а когато се закачи и някое шаранче или едра платика става още по вълнуващ.
PeTrOv
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PeTrOv »

Колега май кантара ти се е развалил
Може и да са били по 400-600грама,сигурно не сам преценил правилно защото бях на 20на метра.
Най-далеч достига онзи,който не знае накъде е тръгнал.
--- Оливър Кромуел ---
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”