Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Захранване с бели червеи става само чрез хвърляне след
Модератор: Paublo_Eskobar
- maycal
- ще става разбирач
Захранване с бели червеи става само чрез хвърляне след
умесването им с глина, използване на лепило , или я има и практиката да се хвърлят само червеи (как?- с прашка??) ?
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
дядковците в Италия ловиха мряна с това чудо на плувка и имаха доста сериозен успех.Аз лично мряната си я ловя на топче по дъното .Там обаче ловят само на плувка по състезания .Ние специално си имахме едно местенце дето си го захранвахме вечер през 2 -3 дни ,че като идехме за риба капо не оставахме.nasco2 написа:Наскоро гледах в едно магазинче на шимано фидер плувка. Към самата плувка беше прикрепена кутийка в която се слагат червеите и имаше дупки през които да падат под плувката около линията надоло. Малко тежичка ми се видя но иначе беше пипната, а и като идея ми се видя доста хитро.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
STOHATA написа: колега nasco2 кажи повече за тази плувка.
Какво поече да кажа хареса ми не съм я тествал но съм убеден, че ще работи, просто е направена доста хитро, може би няма да е супер чуствителна. Струва 6 лева. Купих я в София в ляво от главният вход на склада в илиянци има едно базарче като влезнеш в него на около 30 метра от ляво има магазинче на шимано. Това е, друго не мога да кажа.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За река ако ще храниш с тях е добре да се ползва и бяла мозайка,всичко се готви с лепило,може и с глина и подхранка,ако искаш по-бавно да ти се размиват топките червеите трябва да са умъртвени с топла вода или замразени.А за стояща вода се стрелят с прашка,ако ловиш на по-голяма дистанция объркани в подхранка.Имай и друго напредвид,като стреляш червеи постоянно идва момент когато рибата се вдига горе.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- maycal
- ще става разбирач

Утре ще се поинтересувам за лепило и дали продават ластици, защото ми попадна една стара прашка, ако не продават, ще си купя нова.
А, иначе, по повод на специалната плувка от Илиенци: там има един съвсем малък магазин, който се намира като се влезе през централния вход, върви се направо и се стига да голямото хале, не се влиза в него, а се завива наляво и се върви около 30-тина метра и се стига до малкия риб. магазин, който е до часовниците на ъгъла.Друг магазин в Илиянци се намира след още 20-30 метра след вече споменатия.Той е ,май, фирмен магазин на макари "Мастер" и Уиш (?), може би и на "Глобе"? Трети магазин има в самото хале, той имаше филиал и под едни колони в началото, но последния път не го видях (филиала). Освен фирмен магазин на "Шимано" да е този, който е до часовниците?
- CERRUTI
- сериозен играч
Насе нали затова говориме?nasco2 написа:Този за които ти казвам е извън илиянци като застанеш с лице пред входа тръгваш на ляво и след това първият базар дясно.

и аз мисля че ще е резултатна.....

мисля че захранка за фидер и бял червей ще е много добра комбинация при нея!!!
А какво ще кажеш за това:разтояние плувка-стръв не повече от1,5-2м.,рехава захранка която да прави облак и да събира дребните рибки а на куката рибка...