ПЛЕТЕНО ВЛАКНО

Модератор: sapuna

Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

ПЛЕТЕНО ВЛАКНО

Мнение от valeri »

Колеги за новия сезон се зареждам яко.Днес си купих плетено влакно.
на тази фирма POWER/PRO 20lb в магазина казахаче уж че не е китайско ,хо ще се провери по нататък.някои ползвал ли е тази марка и какво мнение има за него....(закучи се работата със снимките но утре и снимка може да кача.Извинявам се предварително.
Изображение
Последно промяна от valeri на Пет Фев 01, 2008 7:03 pm, променено общо 1 път.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

коментар

Мнение от valeri »

нищо не разбирам ,както и да е вече сам го купил.ще се пробва и тогава ще ви дам аз инфо
Мерси предварително. :D
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз и мои колеги го ползуваме от доста време и е извадило много риби.Ползувай го спокойно и няма да имаш проблеми !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги , да попитам- преди доста време четох някъде че Berkley са произвели и са пуснали на пазара прозрачно плетено влакно :roll: Някой виждал ли е такова нещо някъде на нашия пазар?
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Четох някъде,че тези брейдове имат флуорокарбоново покритие.Самата структура на оплетката е същата,но покритието придава бял отенък.Не прозрачност,а по скоро незабележимост.Забележката бе в "паметливоста" на влакното.Не съм сигурен обаче дали ставаше въпрос за Беркли.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Интереса ми към тях не е за основно влакно , а за поводи при ловене на шарани на плувка в близост до укрития и за цели линиии за директен за ловене на толстолоби. С две думи ако има такова влакно и е на някаква "дебела" цена може да се купува и "на метър".
Изображение
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Колеги тъй като никога не съм ползвал плетено влакно искам да ви питам става ли за основно или е по-добре за повод
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Е къ да нестава.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Айде и аз да попитам. Днес се сдобих с Berkley FireLine 0,12 6,8 kg. Намерението ми е да го ползвам за бомбарда на морето, и евентуално при възможност блесни и воблери. Покупката вече е факт, но все пак - какво е мнението на майсторите. Първо да обясня защо скочих на плетено - лятото загубих над 60 бомбарди с всякакви влакна (незнам вече, поне 5 пъти ги сменях). Хвърля 10-ина пъти - брада! Накрая и аз брадясах! Писна ми и реших следващото да е плетено. А защо Berkley FireLine - като го клъцнеш с ножицата все едно си резнал косъм, въобще не се нищи. Сякаш е импрегнирано с нещо и реших че няма да поема и много вода. До сега плетено не съм ползвал. Някакво мнение от по-опитните?
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ако некой не е разбрал това което е пуснал Тетко са линкове къмто теми в които сме дъвкали плетеното влакно :idea: Просто кликваш върху червеничките букви в първото му мнение и готово :D

IDA , Кристала на Беркли е най-бързо скапващият се брейд измислен някога ако и да е прозрачен :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Павел Иванов написа:
IDA , Кристала на Беркли е най-бързо скапващият се брейд измислен някога ако и да е прозрачен :wink:
Колега , благодаря за инфото , все пак да попитам- "скапващ" се от каква гледна точка- при работа с макара или какво; мен ме интересува само за поводи , "на метър" и то рядко , когато се налага да ползвам дънна въдица и основно 0.28/30 за риболов "на плувка" в близост до потопени дървета и храсти , за шарани , или за цяла линия за директен с ластик 2.0/2.2мм. , на пето коляно :oops:
Изображение
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

благодарност

Мнение от valeri »

БЛАГОДАРЯ! Krokibg винаги си бил точен в изказванията си и препоръките :D . ДО КОЛЕГИТТЕ АКО ГИ Е СТРАХ от МОДЕРАТОРА ДА НЕ ИМ ПОСТНЕ ТЕМАТА ,ако нямат какво га кажат да не пишат .АЗ ИСКАМ МНЕНИЕ а не откривам форум В СЕЛСЛИЯ хормак.мерси много :!: :butthead:
гуслар написа:

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

runner написа:Айде и аз да попитам. Днес се сдобих с Berkley FireLine 0,12 6,8 kg. Намерението ми е да го ползвам за бомбарда на морето, и евентуално при възможност блесни и воблери. Покупката вече е факт, но все пак - какво е мнението на майсторите. Първо да обясня защо скочих на плетено - лятото загубих над 60 бомбарди с всякакви влакна (незнам вече, поне 5 пъти ги сменях). Хвърля 10-ина пъти - брада! Накрая и аз брадясах! Писна ми и реших следващото да е плетено. А защо Berkley FireLine - като го клъцнеш с ножицата все едно си резнал косъм, въобще не се нищи. Сякаш е импрегнирано с нещо и реших че няма да поема и много вода. До сега плетено не съм ползвал. Някакво мнение от по-опитните?

Миналото лято лових с Кристал на Berkley FireLine и съм много доволен.Преди това лових с монофили и какви ли не брейдове включително и други брейдове на Berkley .
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Открих ги във "Видракс":

ИзображениеИзображение

За кой от двата става въпрос? Този в синьото е с някакви извънземни параметри :roll:

Риболовно влакно Whiplash crystal- След огромния успех на Whiplash Pro , Berkley произведе Whiplash Crystal на базата на новата си формула за прозрачни влакна .Почти невидимо във водата . Това влакно спечели редица международни награди през тази година за най-добър продукт . Произведено от микродинема влакна по специална технология патентована от Berkley .Влакно което няма памет . Много равна и гладка повърхност . Супер чувствителност и невероятна здравина .

Number Model Lenght Strenght Diametre
1 1133351 110m 10.6kg 0.06
2 1133352 110m 14.1kg 0.10
3 1133353 110m 21.7kg 0.17
4 1133354 110m 26.4kg 0.21
5 1133355 110m 37.8kg 0.24
6 1133356 110m 46.9kg 0.28

Цена : 50лв за ролка 110м.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”