Неуспешен на Марица

Модератори: bobopeli, sapuna

fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Неуспешен на Марица

Мнение от fizika01 »

Да се разпиша и аз в най гадния раздел. Вчера 02.02.08 излезе найстина гейски празник. Явно рибата се беше отдала на разврат и изобщо не поглеждаше към стръвта и примамките(мойте).
Мястото Марица локацията след пещеходнияи мост на Гребната.
Аз самия има голяма вина за неуспеха, бях тръгнал да спининговам а обърнах на перо .А пък си забравих кутията с перата и започнах да ловя с каквото имам под ръка. Стръв кифла и сланинка основно влакно 14 повод 10 кука 10 ,пера 4 гр дълго и 0,5 капка.
Като цяло имаше 50 човека и аз лично видях само 3 извадени Алая в рамките на 4 ч. Имаше и 3-4 тройкаджи който вадиха рядко по някой малък карабълък. След 4ч обърнах хна на спининг обходих половин километър нито удър ни чудо.
Дай боже през тази година това да епоследния такъв риболов.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Чул та господ и да не посещаваш този раздел.Няма да си първия,нито последния.Горе главата,и пак.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Абе , раздел като раздел , аз го приемам , като място дето си "ближем раните" след излети в които няма помен от рибка ... !
Ама иначе , после като пишем в "Успешни...", удоволствието е много по - голямо , след като сме минали през този .
Дето се вика , за тази година , това да ни е писането в "Неуспешни ..." , минали сме си реда !
Късмет ...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”