Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Обиколката на разочарованието
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Обиколката на разочарованието
03.02.2008-прекрасно слънчево утро,обещаващо още по хубав ден.Бях планувал риболова още вчера,след като,взех че си купих и аз накрая една директна 6-тица.Компанията приятна.Бирата,мезетата и стръвта на лице и газ.Реших да направя обходен маршрут-р.Веселина,Росненска,Джулюнска и да се прибера покрай Янтра.
Ако щете ми вярвайте,но два часа не можах да намеря свободно местенце да разпъна.Накрая се установих до чешмата преди Джулюница.Снежна вода,лекичко замътена,но нивото добро.

За два часа и половина излязоха няколко едри уклея и кефалчета.Скобар и морунаж все едно,че никога не е имало в тази река.Бомбърчето,което даде резултат преди няколко дни обходи двата вира и се прибра на топло в кутията.Бях решил да не сменям мястото,но колегата го насви зъб и ща не ща си тръгнахме.Докато събирахме багажа колежката от горните храсти реши да заеме нашето място.Красиво,младо момиче,но с идването си и ми развали впечатлението-тежест,повод и тройка.Както и да е!За да го прави тя,значи някой я е научил!Него натъртих мислено и си тръгнахме.
Оставих моя човек,ама то рано още.Едва три след обяд,а аз съм на работа чак довечера.Обратно и на Янтра.На моста на Долна бе такъв панаир,че направо не е истина.Само след секунди разбрах и причината-стотици тройки и извадени кефалчета и каракуди!

Ето някои от наглеците: ЦЪК
Ще ми кажете сега-ИАРА,телефони,снимки и т.н.
Не става!В петък докато чаках в горското да си заверявам билета се наслушах на търмъкчийски монтажи,места и успешни излети!Коментираха ги и хората на закона!
Винаги съм казвал,че ако заметна от балкона си и съм в Янтра,но я мразя.Сега я мразя още повече!Кракът ми повече няма да стъпи там!
Това не е просто неуспешен излет!
ТОВА Е КОШМАР!!!
Ако щете ми вярвайте,но два часа не можах да намеря свободно местенце да разпъна.Накрая се установих до чешмата преди Джулюница.Снежна вода,лекичко замътена,но нивото добро.

За два часа и половина излязоха няколко едри уклея и кефалчета.Скобар и морунаж все едно,че никога не е имало в тази река.Бомбърчето,което даде резултат преди няколко дни обходи двата вира и се прибра на топло в кутията.Бях решил да не сменям мястото,но колегата го насви зъб и ща не ща си тръгнахме.Докато събирахме багажа колежката от горните храсти реши да заеме нашето място.Красиво,младо момиче,но с идването си и ми развали впечатлението-тежест,повод и тройка.Както и да е!За да го прави тя,значи някой я е научил!Него натъртих мислено и си тръгнахме.
Оставих моя човек,ама то рано още.Едва три след обяд,а аз съм на работа чак довечера.Обратно и на Янтра.На моста на Долна бе такъв панаир,че направо не е истина.Само след секунди разбрах и причината-стотици тройки и извадени кефалчета и каракуди!
Ето някои от наглеците: ЦЪК
Ще ми кажете сега-ИАРА,телефони,снимки и т.н.
Не става!В петък докато чаках в горското да си заверявам билета се наслушах на търмъкчийски монтажи,места и успешни излети!Коментираха ги и хората на закона!
Винаги съм казвал,че ако заметна от балкона си и съм в Янтра,но я мразя.Сега я мразя още повече!Кракът ми повече няма да стъпи там!
Това не е просто неуспешен излет!
ТОВА Е КОШМАР!!!
Явно заразата е тръгнала из цяла България,няма спасение от тия "корморани"но дали това е причината за неуспешни
незнам,и аз днес ходих само на разходчица по нашата рекичка...,помен и от риба,същата работа както и при теб Митак,търмакчиите вадеха по една на час,другите нищо.Ама много се смях като видях на реката един дето си хвърляше рибата зад него и една котка му я измъкваше една по една и се криеше под колата му и сладко си е хапваше
естествено че търмачеше 

Последно промяна от Nedeltcho Delev на Нед Фев 03, 2008 5:46 pm, променено общо 1 път.
- emo vasilev
- сериозен играч
- dimitar_
- сериозен играч
Да ти е честита 6-цата , адашче , ще видиш , че риболова с директен доставя голямо удоволствие , понякога рибата дава такъв "бой" , че чак ти се разтреперват коленете , като на "пубер" след целувка ......
Колкото до "тройкаджийте", има ги навсякъде , лошото е че май вече са повече от нас , даже вчера и ние бяхме на Ряхово , а по едно време дойде един местен и след дежурните общи приказки , накрая каза , "... отивам отсреща да видя дали нещо е направил с парашута колегата !" Така че , с тези хора оправия няма !!!
А за "капото" , не е за първи , няма и да е за последен път , важното е да сме край водата и да се виждаме , да ги е яд душманите ... !
Иначе дето вика , Неделчо , нищо чудно и земетресенията край Стражица да имат "пръст" в капотата , но знае ли човек ...
Пък следващият път , в "Успешни ..." !!!
Колкото до "тройкаджийте", има ги навсякъде , лошото е че май вече са повече от нас , даже вчера и ние бяхме на Ряхово , а по едно време дойде един местен и след дежурните общи приказки , накрая каза , "... отивам отсреща да видя дали нещо е направил с парашута колегата !" Така че , с тези хора оправия няма !!!
А за "капото" , не е за първи , няма и да е за последен път , важното е да сме край водата и да се виждаме , да ги е яд душманите ... !
Иначе дето вика , Неделчо , нищо чудно и земетресенията край Стражица да имат "пръст" в капотата , но знае ли човек ...
Пък следващият път , в "Успешни ..." !!!
-
- научил се да хвърля
Митак ,честита ти "пръчка"
А за останалото от излета ...............какво да ти кажа
Точно по същата причина зимата на Струма не стъпвам
Открих си една тиха ,спокойна рекичка и всеки уйкенд одскачам до нея -основно с цел РАЗПУСКАНЕ.Гарантираното спокойствие е незаменимо изживяване
Като съвет по това време на годината видиш ли повечко хора до водоем-просто не се отбивай
Предпочитам нервно-емоционалната си енергия да я насоча на друго място