Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р. Луда Камчия близо до Дъскотна.
- Local
- учете се от него
р. Луда Камчия близо до Дъскотна.
МММ така явно заразата в неуспешни е плъзнала като грип от Соломоновите острови
. Днес с Доктора (Боцмана) , тоя човек много прякори има... станахме сутринта, пихме по кафенце и айде кем ряката. Място препоръчано от корифея на уклеите по тази река - Жорето Stront-а. След малко лутане намираме препоръчания ни вир и почваме да се настаняваме. Да обаче понеже аз си легнах рано ...
, тоест малко преди да тръгнем
, в суматохата съм забравил пинките и белия в хладилника. Оттам следват обясняние на Stront-a къде в Айтос е най-близкия фишинг хоремаг и Боцмана се изстрелва със скоростта на 300 бити циганчета да спасява положението сътворено от подложения ми на силен натиск от алкохолни пари, акъл !
Та, както и да е... през времето докато Боцмана отиде до Айтос аз изкарах едно уклейче на хляб... стръв която не бях ползвал от като бях 5-6-ти клас. За първи път ползвам толкова фин такъм 0.08/0.06 влакна, 0.2 гр плувка , кука 22-ри номер и 4 дроперчета по 0.05гр. Е, за цял ден 5 уклейчета и един пръскач. Толкова жестоко взимаха че ластика не можеше да ги удръжи...
Поне едно време притиснати от бездейсвието и скуката Боцмана почна да прави това....

Аз се чудя що не кълве а сигурно е от слънчевото затъмнение...

Иначе около нас, тишина идилия, птички , отпуснахме нервите...

По едно време Боцмана , ахааааааа да се обърне със стола назад в сладка дрямка под препичащото слънце...

Иначе съм склонен да вярвам, че въздушния трафик над нас бе по-оживен от водния трафик под нас

Ами това е приятели. Красиви са и тези моменти, особено когато са споделени с добри приятели!
Поздрави на всички, и пишете по-малко занапред в тоя раздел

Та, както и да е... през времето докато Боцмана отиде до Айтос аз изкарах едно уклейче на хляб... стръв която не бях ползвал от като бях 5-6-ти клас. За първи път ползвам толкова фин такъм 0.08/0.06 влакна, 0.2 гр плувка , кука 22-ри номер и 4 дроперчета по 0.05гр. Е, за цял ден 5 уклейчета и един пръскач. Толкова жестоко взимаха че ластика не можеше да ги удръжи...

Поне едно време притиснати от бездейсвието и скуката Боцмана почна да прави това....
Аз се чудя що не кълве а сигурно е от слънчевото затъмнение...
Иначе около нас, тишина идилия, птички , отпуснахме нервите...
По едно време Боцмана , ахааааааа да се обърне със стола назад в сладка дрямка под препичащото слънце...
Иначе съм склонен да вярвам, че въздушния трафик над нас бе по-оживен от водния трафик под нас

Ами това е приятели. Красиви са и тези моменти, особено когато са споделени с добри приятели!
Поздрави на всички, и пишете по-малко занапред в тоя раздел

Клавиатура риба не лови!!!
Хи Хи Хи.... така се получи ... щото мен ме нямаше с вас ... а с уклеите там се познаваме почти поименно .
Другия път като идем тримата ши ги разбием
Хубава река е Луда Камчия.... лошото е че никой не контролира безразборния улов в нея ... ама нищо ново под слънцето де
.... скоро и уклеите няма да ги има 

Хубава река е Луда Камчия.... лошото е че никой не контролира безразборния улов в нея ... ама нищо ново под слънцето де