Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Европейски саюз
Модератор: bobopeli
-
- и господ не е толокова добър
Европейски саюз
Мисля че това е мястото където да се пусне оплакване с всички подписи или нещо такова.Знаещите езика да прочетат вниматвлно и да намерят къде точно да пуснем протест.
http://europa.eu/pol/fish/index_en.htm
phone service Call the free phone number 00800 6 7 8 9 10 11 from anywhere in the EU.
Find out more…
Мисля,че на този номер можем да получим инфо какво да се направи
http://europa.eu/pol/fish/index_en.htm
phone service Call the free phone number 00800 6 7 8 9 10 11 from anywhere in the EU.
Find out more…
Мисля,че на този номер можем да получим инфо какво да се направи
Дааа може и да стане.
Трябва само някой от нас който е вътре в еят неща да попълни жалбата както си му е реда
http://www.ombudsman.europa.eu/media/bg ... tm#Target5
и това http://www.ombudsman.europa.eu/home/bg/default.htm
а и това е жалбата която се попълва
http://www.ombudsman.europa.eu/form/bg/form2.htm
ако греша моля за извинение ама не съм мн.в час.
П.П ако трябва да съберем някой лев и да си платим на някой които е на ти с международното право.сигурно греша
Трябва само някой от нас който е вътре в еят неща да попълни жалбата както си му е реда

и това http://www.ombudsman.europa.eu/home/bg/default.htm
а и това е жалбата която се попълва

ако греша моля за извинение ама не съм мн.в час.
П.П ако трябва да съберем някой лев и да си платим на някой които е на ти с международното право.сигурно греша
Последно промяна от chipi_ на Сря Фев 06, 2008 5:22 pm, променено общо 1 път.

- петър власев
- разбира нещата
наскоро по ти ви то даваха репортаж че в София откриха европейски център на потребителя
Май ъйдия е ако има някой иниацетивен колега да иде и да пита за кво става въпрос всичката информация е безплатна а иподадените жалби заминават право у Брюксел с входящо номерче и.т.н.
иначе съм напълно съгласен с идеята и я приведствам
Аз съм на мнение че влизайки в ЕС поне това е добре че вече имаме поне един малко по-сигурен истромет чрез който с граждански иниацетиви можем да подобряваме живота в собствената си държава а и на самите нас
БАРУТЕ ВЗЕМИ Е ТУРИ ТАЯ ТЕМА КАТО ВАЖНА И НАИСТИНА ДА ВИДИМ КВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ
НАДЪХАХ СЕ
Май ъйдия е ако има някой иниацетивен колега да иде и да пита за кво става въпрос всичката информация е безплатна а иподадените жалби заминават право у Брюксел с входящо номерче и.т.н.
иначе съм напълно съгласен с идеята и я приведствам

Аз съм на мнение че влизайки в ЕС поне това е добре че вече имаме поне един малко по-сигурен истромет чрез който с граждански иниацетиви можем да подобряваме живота в собствената си държава а и на самите нас
БАРУТЕ ВЗЕМИ Е ТУРИ ТАЯ ТЕМА КАТО ВАЖНА И НАИСТИНА ДА ВИДИМ КВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ
НАДЪХАХ СЕ
я чувствась себя очен хорошо
От два дена ми се върти в главата да пусна нова тема тука ама мисля,че и тази е подходяща,та мисълта ми е да пуснем снимков материал без много много коментарии както моя на Гълъбово,на Кърцата на доспат,на Сапуна по Янтра и всеки който ходи по водоемите и вижда това безразборство,да ги снима тия идиоти и да ги истипосва тука,освен подписи можем да документираме и със снимков материал.
Къде е тоя център, колега? Кажи, че много добре звучи. Че на нашите мухльовци ако се надяваме(говоря за ония органи дето казали, че парашутистите просто си гледали). Мерси предварително!петър власев написа:наскоро по ти ви то даваха репортаж че в София откриха европейски център на потребителя
НАДЪХАХ СЕ
- петър власев
- разбира нещата
http://novini.dir.bg/2008/02/05/news2626436.html
тва май ще е повече за стоки но не е лошо да се пробва поне инфо ще дадат
тва май ще е повече за стоки но не е лошо да се пробва поне инфо ще дадат
-
- ще става разбирач
както бях писал и в другата тема номера е жалбата до европата и събраните подписи да станат достояние на възможно най-много медии-поне по 2-3 от водещите вестници и телевизии и понеже аз го предложих този вариант вече мисля и по въпроса как да бъдат събрани възможно най много подписи - днес подпитах колегите от работата дали биха се подписали за нещо от рода "да опазим природата и рибното богатство на България....."
ами всички казаха че ще я подпишат
отделно всеки като хване по 30-40 роднини и приятели мисля че можем да съберем доста подписи,мисля и че не е лошо темата да се направи "ВАЖНА"

- krokibg
- учете се от него
Някой дето е по-напред с материала /демек с компютъра / да каже,неможе ли да се направи някаква петиция която да се изпрати по електронен път до Брюксел и да цъкаме на нея както цъкаме на някой колеги за да им даваме точки.Мисля че това е един от начините да се направи нещо.И успоредно с това да има и писменни такива.Някой да направи формата и т.н,да я качи във интернет,и ние да си я принтираме и от човек на човек,да се събират подписи.Всеки от нас може да събере по 200-300 и дори по 500 подписа и ще са от различни градове.Ще гласуваме доверие на един,двама колеги от форума да поемат ангажимент и да ги изпратят до Брюксел и респективно до Всички институций в България,които имот общо и са отговорни за този проблем.Аиде някой кайто е във час,да формолира петицията,да я направи на Ексела със квадратчета е т.н.Да я качи и да действаме.Да гласуваме и да рещим по кой начин да го направим.Давайте мнения по въпроса и без скептицизъм,има възможност да се въздейства на нашите институций,поне малко от малко да започнат по сериозна деиност относно зарибяване и упазване на свободните за риболов реки и язовири в България.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- петър власев
- разбира нещата
Кроки прав си
Аз имам много добър познат репортер в голям варненски вестник когато му дойде времето гарантирам ви статия на първа страница
Иначе съм член и на Зелени балкани та ще питам и там за кво става въпрос, мисля че ще имат някаква идея
Колеги дайте наистина да се захванем с тази идея каквото и да постигнем всичко ще е за добро
Аз имам много добър познат репортер в голям варненски вестник когато му дойде времето гарантирам ви статия на първа страница
Иначе съм член и на Зелени балкани та ще питам и там за кво става въпрос, мисля че ще имат някаква идея
Колеги дайте наистина да се захванем с тази идея каквото и да постигнем всичко ще е за добро
- петър власев
- разбира нещата
На първо време давайте да формулираме точните си искания или претенции
Как ще се се обърнем към тях като гражданско недоволство ли като сезиране ли
Много неща са важни за да ни обърнат наистина внимание
А и от друга страна стигайки до нещо конкретно и точно мисля че няма да е зле да поканим и хората от другите риболовни форуми да се включат
Все пак това си е за нас колкото сме повече толкова по-добре
ГЛАС НАРОДЕН ,ГЛАС БОЖИ
Как ще се се обърнем към тях като гражданско недоволство ли като сезиране ли
Много неща са важни за да ни обърнат наистина внимание
А и от друга страна стигайки до нещо конкретно и точно мисля че няма да е зле да поканим и хората от другите риболовни форуми да се включат
Все пак това си е за нас колкото сме повече толкова по-добре
ГЛАС НАРОДЕН ,ГЛАС БОЖИ
Според нен това нещо трябва да го направят колеги с повече връзки в горните етажи.Идеята е просто велика,аз също се възмущавам много.Трябва просто да се пробва, че вече това бракониерство заема големи мащаби.По Струма е ужас всеки знае зимата какво става.А от нас тези които нямаме връзки само подкрепа.
От мен подпис с двете ръце и двата крака.
От мен подпис с двете ръце и двата крака.
eх да можеше всеки ден да съм на риба
-
- и господ не е толокова добър
Не ти трябват връзки за да протестираш.Аз ако използвам връзки,ще искам да се смени целия персонал от а до я.На въпроса,какво искаме
ще кажа какво искам аз.Аз искам да се спрът бракониерите,да се зарибява редовно,да се спре стопанския риболов на застрашените водоеми , да се спре за всички видове риболов на водоеми които почти няма риба,за временно до въстъновяване на рибните запаси.