мещица 01. 09. 07г

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

yosifov
новобранец
новобранец

мещица 01. 09. 07г

Мнение от yosifov »

понеже нямам по-прясна информация за водоема ще напиша за последните ми излети там през м. септември .колегите вече написаха кьде се намира вече не е платен може би от година не е удобен риболов на дъно и фидер защото на дьното е пьлно с раци които ядат захранката и се оплитат в поводите. сутрин преди да се вдигне мьглата до9.00 на мач с бял излиза епизодично някой клен. силното време за улов ми е след обяд започвам на стената с мухарка на джапанка замятайки успоредно на брега последният ми клен беше 36см спре ли да атакува значи рибата се е прибрала навьтре момента си личи по това че уклея който не е мальк започва да подскача над водата предполагм сте го виждали това тогава минавам на спинипг и воблери даже гледам че местните слагат бомбарда след блесната за по-голяма дистанция. това са хубавите моменти минусите са насрещен вятьр който излиза често .трябва да се ходи през седмицата защото перничани англичани го обрьщат на на плаж сьбота и неделя явно рударци им е скьп или става вьпрос за лична хигиена видях някакьв който след риболова влезе сьс сапун в рька и се изкьпа. извинете отплеснах се и на последно място пьтния участьк от тунела до стената за някой е лош. п.п. там е рай за мухарски риболов близо до софия за хора с ограничено свободно време.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Интересно, ще го пробвам гьола
а дали не сме се засекли на Панега тази събота колега?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
yosifov
новобранец
новобранец

Мнение от yosifov »

да бях на панега с един 10 годишен начинаещ и ентусиазиран рибар с едно субару комби а ти кой беше всьщност ти разгледах снимките здрасти отново
Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldi »

колеги аз на този водоем ходя от 92год понейе имам вила на 3км от него и доста 4есто посесхтавам в водоема за последно края на лятото имах добри резолтати на каракуда и клен на царевица и жито ходя дамо в началото на водоема от страната на с дивотино
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Здрасти от мен и добре дошл във форума :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

oldi написа:колеги аз на този водоем ходя от 92год понейе имам вила на 3км от него и доста 4есто посесхтавам в водоема за последно края на лятото имах добри резолтати на каракуда и клен на царевица и жито ходя дамо в началото на водоема от страната на с дивотино
Аз допреди 2-3 години доста го посещавах с Дивотинци точно там в началалото на гиола излизаха шаранчета-1-2кг каракуди и яко уклей
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
yosifov
новобранец
новобранец

Мнение от yosifov »

водоема се намира до селскостопанския двор на село мещица. от перник в посока брезник пьтя минава през селото в самият центьр веднага след моста в дясно и пьтя ще ви отведе до стената на водоема става и през банкя и с. клисура но сьм минавал само ведньж и не го помня
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”