Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

МЕТАЛЕН ПОВОД ИЛИ КЕВЛАР
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
МЕТАЛЕН ПОВОД ИЛИ КЕВЛАР
Не знам зашто много колеги гледат с недоверие врху кевлара но ас мислиа че е много по подходиашт от металните поводи.
Откато започнах да го исползвам не сам имал ксание,докато на метален повод сам изгубил неколко красавици,предимно заради вирбелите които се садржат в повода.
Какво е вашто мнение?
Откато започнах да го исползвам не сам имал ксание,докато на метален повод сам изгубил неколко красавици,предимно заради вирбелите които се садржат в повода.
Какво е вашто мнение?
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

напоследък и аз съм за кевлара, особено за блесна !
Последно промяна от Jechev на Чет Фев 14, 2008 8:45 pm, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Гледах документарен филм в които се приказва че от КЕВЛАР се прават заштитните огради в океаните, които пазат хората ,кои се кпат от акули.
Последно промяна от Nikola Polizovski на Пет Фев 15, 2008 8:24 pm, променено общо 1 път.
Macedonia

здравейте приятели,за щуката мога да пища много от моя опит.Хващал съм със стотици,но е отвратително когато ти среже като с ножица този чудесен кевлар
Мразя металният повод но ако зна-
те колко пъти съм хващал зъбатки с половин метър кевлар ще ви пречернее.Успехи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

те колко пъти съм хващал зъбатки с половин метър кевлар ще ви пречернее.Успехи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И ЖЕНАТА ЩЕ Я ГЛЕДАМ АКО Е ПЛУВКА
тая тема "МЕТАЛЕН ПОВОД ИЛИ КЕВЛАР" би трябвало да е най-много пъти пусканата от началото на naRiba.com;
предлагам да се сложи отгоре с мигащи червени букви като банер до пираната в сайта за да се избегнат повече повторения
предлагам да се сложи отгоре с мигащи червени букви като банер до пираната в сайта за да се избегнат повече повторения

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ей тука съм пуснал една тема,който се интересува да прочете
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=17985

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=17985
Спининг риболов и мухарство
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- вече хвърля и на тежко
туй-онуй!
Всички риби съм си хванал с кевлар, не съм имал късане, има си тънкости във връзването, за това се случват късания! Ловя и със метални поводи но, когато и където трябва! Не съм привърженик на прекалено късите или прекалено дългите поводи. Въпреки, че ептен дългите пък си имат характерен + за друг вид спинингов риболов.