Трябва ми прясно инфо за Дунава

Модератор: Кърцата

Христо Златев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Трябва ми прясно инфо за Дунава

Мнение от Христо Златев »

Колеги в четвъртък ще ходя на Лом за няколко дни :D :D даите някякво инфо за р.Дунав ,това че е високо нивото е ясно ама дано да не и мътна :!: :?: благодаря предварително
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Ами всъщност водата не е и много бистра в момента. А като гледам времето до четвъртък може би ще се размъти още :roll: За съжаление не мога да ти кажа как е положението с риболова около Лом, но по това време (след петък!!!!) ми се струва, че може да се потърси скобар, мъздруга или щука, а защо не и някое сомче през нощта... Най-добре, ако имаш някой познат от местните рибари да те упъти за местата и видовете риба, които да търсиш.
От мен наслука и да пишеш за резултата!!!
rupa
новобранец
новобранец

Дунав

Мнение от rupa »

Тутраканските рибари са почнали от понеделник риболова. При тези дъждове реката вероятно е като боза. Пиши в петък ако имаш възможност какво е положинието.
Христо Златев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Христо Златев »

Дааа както се очертава наистина ще е мътен Дунава жалко, миналата година след забраната се ловяха хубави распери под устието на река Лом на блесна.Но казана дума хвърлен камък ще се ходи на Лом,дано на сомчетата да не им пречи мътната вода :? В крайна сметка едно е сигурно бирената фабрика в града бачка на пълни обороти :P :P :P
Ако мерна гейм зала в града , ще напиша кво е положението в събота
rupa
новобранец
новобранец

Дунава е недостъпен

Мнение от rupa »

За съжаление, там където ходя за риба всичко е под водата /на места/. Така и не успях да стигна до Дунав. Предполагах, предполагах ама чак пък толкоз. Поне месец трябва да мине за да се дръпне тая вода. :(
rupa
новобранец
новобранец

Мнение от rupa »

Днес, се е върнал един колега от Дунав. За съжаление подробности незнам, освен че е хванал 2 сома по около 3кг. и друга риба за която неказа каква е. Това ми е достатъно като инфо за да се засиля към реката, още повече че той обикаля местата където ходя и аз. :) Щом той се е добрал до реката, жив умрял и аз ще стигна до нея.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”