Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за бели лом??
Модератор: sapuna
инфо за бели лом??
някой има ли информация за бели лом??целият ли е в лед,мисля на 1 март да ходя за няколко дена? 

Живея с риболова!!!!
- dimitar_
- сериозен играч
Засега не знам нищо за старият язовир , но скоро ще се позаинтересуваме , но така или иначе той при всички положения ще си има таранчици и червенопера , дано да бъде оставен на "спокойствие" няколко години .
Иначе като си гледам старият билет , в края на февруари вече съм имал "сефте" , щука , на новия , така че скоро трябва да се стягаме ... !
Иначе като си гледам старият билет , в края на февруари вече съм имал "сефте" , щука , на новия , така че скоро трябва да се стягаме ... !
- dimitar_
- сериозен играч
Ами рекичката не е спирала изобщо , и хич да не е , все някоя таранка е останала , беше пълно с дребни . Дори и в тинята да се е заровила , пак ще устиска , почти съм сигурен , че напролет дребосъци ще излизат , но ще видим ... .
Пък и тези колеги , които им прави чест , когато пресушиха блатото и прехвърляха всякаква риба в новия язовир ,за да я спасят от чувалите , сега не им пречи пак обратно да се връща , ако ИАРА- та все пак , не се сетят нещо да направят за зарибяване , но ...
Но все пак , нека разберем , какво изобщо ще става със старият язовир , и тогава ще говорим пак .
Пък и тези колеги , които им прави чест , когато пресушиха блатото и прехвърляха всякаква риба в новия язовир ,за да я спасят от чувалите , сега не им пречи пак обратно да се връща , ако ИАРА- та все пак , не се сетят нещо да направят за зарибяване , но ...
Но все пак , нека разберем , какво изобщо ще става със старият язовир , и тогава ще говорим пак .
Ами той стария се е понапулнил малко но едва ли е уцеляла таранка в тинята защото те влизаха с багери разни други машини и едва ли е оцеляла рибата която се е била заровила в тинята
Сега разбирам защо тази година излизаше толкова много червеноперка и таранка на новия и то изведнъж почна

Сега разбирам защо тази година излизаше толкова много червеноперка и таранка на новия и то изведнъж почна

Хвани и Пусни !
Re:
dimitar_ написа:Дано не изпуснат пак водата , но като дойде лятото , знаем какво става заради плажа ... !

Хвани и Пусни !