Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Нова придобивка ...
Модератор: sapuna
- dimitar_
- сериозен играч
Нова придобивка ...
Не знам какво ще кажете за този клас макари на "Митчел " , но така или иначе ми харесаха от пръв поглед , и дето се вика "клъвна ме щъркела" и вече са мои .
Сега ги "разтривам" из къщи и с нетърпение чакам леда да си отиде , и да ги видя какво ще представляват и на "вода".
Ето ги : "MITCHELL"- AVOCET- 7000 , 2 бр. алуминиеви шпули , 0.35/300 и 0.28/275 , 4 лагера , 4.85 : 1 , тегло 575 гр. .

Сега чакам да утихне малко "пушилката" дето я вдига Кака и по нататък ще ги комлектовам с шарански пръчки , но това засега си е само едно далечно бъдеще ... !
Сега ги "разтривам" из къщи и с нетърпение чакам леда да си отиде , и да ги видя какво ще представляват и на "вода".
Ето ги : "MITCHELL"- AVOCET- 7000 , 2 бр. алуминиеви шпули , 0.35/300 и 0.28/275 , 4 лагера , 4.85 : 1 , тегло 575 гр. .
Сега чакам да утихне малко "пушилката" дето я вдига Кака и по нататък ще ги комлектовам с шарански пръчки , но това засега си е само едно далечно бъдеще ... !
- emo vasilev
- сериозен играч
- Николай Неделков
- учете се от него
Митчъл си е Митчъл , браво ,честити да са ти и в най-скоро време да ги сефтосаш 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
Честито,много риба да дърпат и си мисля,че не трябва да се притесняваш за качеството им.Имам "Авочет"-вярно,че е от малките и го ползвам за риболов на плувка.Ако ти кажа,колко пъти съм го удрял по камъните,топил в тинята,посипвал с пясък и пр.простотии,направо не е за вярване.И си работи,мамицата му,въобще не му дреме дали е правен в Китай или някъде още по на изток.