Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ZORRO CARP на гости в Кипър
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ZORRO CARP на гости в Кипър
И така Пламен-Зоро отиде на гости в Кипър. Много се косихме как ще изкара там толкова време и дали ще се "справи" с морския риболов на който евентуално би отишъл. Да ама не. Вчера получихме снимки в които очаквахме да видим нещо по различно от ТОВА:
С това оборудване
ГОРКИЯ НАПРАВО ДА ГО СЪЖАЛИШ
С това оборудване

ГОРКИЯ НАПРАВО ДА ГО СЪЖАЛИШ
Последно промяна от Miro Ni4ev на Вто Окт 27, 2009 7:56 pm, променено общо 1 път.
Нищо лично ама снимки на риби в нета дал господ
да разглежда човек докато е жив.
В случая колега да имаше информация
на това как са хванати
каква стръв
какви са законите и какви са условията на риболов
как е протекъл излета
е много по интересно ми се струва.
Това тука го разбирам че ти и твоя приятел
сте изяли тортата и сте оставили само черешката.
раздел успешен фотограф не успешен излет
За мене това е безсмислено
Дано после твоят приятел да сподели нещо
от по горе написаното .
на това как са хванати
каква стръв
как е протекъл излета
раздел успешен фотограф не успешен излет

от по горе написаното .

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
НИЩО ЛИЧНО И ОТ МЕНchipi_ написа:Нищо лично ама снимки на риби в нета дал господ
на това как са хванати
каква стръв
как е протекъл излета
раздел успешен фотограф не успешен излет![]()
от по горе написаното .

Първо-Понеже във форума са са збранени нецензурни изрази, а и аз много рядко ги употребявам се чудя защо ли устата ми се изпълни с такива.

И второ- май се изказваш неподготвен което също ще подмина
И трето- затвърждавам установеното-наистина има защо да не пиша в този форум.
И четвърто- ако желаете кажете веднага и трия всичко от поста ми заедно със снимките и т.н.
Пето- Черешката още не се е прибрала от Кипър за да я издем, но вече може да бъдеш сигурен- Инфо няма да има!
моля не продължавай с постове от този характер!
ШЕСТО- Би ли пуснал снимки с твоите уловени и ОЩЕ ПОВЕЧЕ-ВЪРНАТИ РИБИ та да се разбере че има какво да коментираш! Позачетох се в постовете ти , верно са много и ...все полезни за четене

п.с. ще ти пусна една снимка да откриеш десетте разлики

-
- фен клуб-скобар
- dimitar_
- сериозен играч
Това е купата на "третите в света" !
За мен беше удоволствие да видя снимката за този български успех на световно първенство по улов на шаран , даже съм си "позволил" и да сложа коментар .
Бих искал лично да поздравя Пламен за успеха , но и тези снимки ни доказват , че не случайно са в призовата тройка ! Дано ги видим следващото световно на върха !!!
Колкото до форума ни , никой не е "по - голям" от него , имало го е преди нас , ще го има и след нас , едно е сигурно , че в него пишат много свестни хора , които се радват на всеки успех на БЪЛГАРИ , няма значение в коя област са успели !!!
За мен беше удоволствие да видя снимката за този български успех на световно първенство по улов на шаран , даже съм си "позволил" и да сложа коментар .
Бих искал лично да поздравя Пламен за успеха , но и тези снимки ни доказват , че не случайно са в призовата тройка ! Дано ги видим следващото световно на върха !!!
Колкото до форума ни , никой не е "по - голям" от него , имало го е преди нас , ще го има и след нас , едно е сигурно , че в него пишат много свестни хора , които се радват на всеки успех на БЪЛГАРИ , няма значение в коя област са успели !!!
100%-ово съм съгласен с Митакаdimitar_ написа:Това е купата на "третите в света" !

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубав репортаж,бате Миро и още по-хубави риби,които в това мразовито време стоплят изтерзаните ни рибарски сърца,още повече като знаем,че срещата с люспестите жълтури ще се отложи още малко
П.П.Не се засягай на подмятанията,на всеки се случва.А ако все пак решиш да пишеш и споделяш опит,наистина ще е много полезно за всички колеги от форума,а от теб знаем,че има какво да се научи.
Поздрави.

П.П.Не се засягай на подмятанията,на всеки се случва.А ако все пак решиш да пишеш и споделяш опит,наистина ще е много полезно за всички колеги от форума,а от теб знаем,че има какво да се научи.

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!