Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Лефчо дойде и до Варна!
Модератори: emo vasilev, alekst
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Лефчо дойде и до Варна!
Тази сутрин/08.06/ от таляна на Първа буна рибарите изкараха 20-тина сносни лефера/400-500 грама/ !!! Съвсем логично сафрида бе около 5 - 6 килограма
Може би толкова е имало и в коремите на лефчовците
Много рано се завъртя тази година пущината дано да е хайрлия!

Който може хваща!
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Мартинчо като съобщиш такава новина във форума и сложиш точка, е най-малкото неучтиво.
Ако не знаеш подробности кажи, ако знаеш а не искаш да ги кажеш не пиши.
Но да изпраскаш бомбата че твой познат е хванал лаврак на воблер и да млъкнеш е недупостимо в духа на този форум.
Ако не знаеш подробности кажи, ако знаеш а не искаш да ги кажеш не пиши.
Но да изпраскаш бомбата че твой познат е хванал лаврак на воблер и да млъкнеш е недупостимо в духа на този форум.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
- wohim
- научил се да хвърля
Здравейте,MARTIN4O написа:az smiatam da go probvam na vobler.a edin poznat iskara 3 lavraka ot lodka na vobler
Марти, за да не те юркат може да започваш така:
"Една жена на спирката каза ....." и на там вече си ти.
Лаврак, ама от лодка, то който няма -

Някой да знае цени за такъв гъдел?
А, и още нещо, това може да е първата сбирка на клуба.
Хайде нека всеки да се изкаже.
-
- сериозен играч
Колеги:)) Вие го изядохте Мартинчо
)
Той пусна мухата .Ама мойе толкова да му се казва на човека.
Иска се повече дипломация за де се измъкне такава информация
)
А за мартинчо:)) .. Ако те мързи колега ..Вземи това дето го е писал PENN
и го попълни правилно
))
Ама това наистина си е новина и не е хубаво да се лъже за такива работи
)

Той пусна мухата .Ама мойе толкова да му се казва на човека.
Иска се повече дипломация за де се измъкне такава информация

А за мартинчо:)) .. Ако те мързи колега ..Вземи това дето го е писал PENN
и го попълни правилно

Ама това наистина си е новина и не е хубаво да се лъже за такива работи

Това за лавраците намирисва като зарганите на Ахтопол . Ако беше писал лефери повече лековерни щяха да се вържат . Колеги внимавайте с партенките . Знаете ли какво е това табанера.
Идеята за наемане на корабче е добра но мисля че тези на панорама са скъпи. Чувал съм че има такива които товарят само рибари от пристанището . Под моста има също доста подходящи гемии. Там трябва да поразпитаме.
Идеята за наемане на корабче е добра но мисля че тези на панорама са скъпи. Чувал съм че има такива които товарят само рибари от пристанището . Под моста има също доста подходящи гемии. Там трябва да поразпитаме.
Докато Вие се карате на момчето и се дърлите,
в събота след обяд вече ще прекършвам печен гръбнак на първия уловен лефер.Подсигурил съм се,ако не хвана ще пообиколя приятелите с риболовните корабчета в Созопол.Вече заредих барбекюто с нови въглища,бира има остава да взема и нещо по-така,ще се спра на УЗО и ....хей море широкоооо. 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...и аз тъй искам , дяволе...впрочем с каква пръчка работиш от лодка ...да те питам аз тебе - дължина/материал/акциийка...тез 12/13 до 20 гр. пластмаси на какво разтояние отлитат , а ?batmilen написа:Докато Вие се карате на момчето и се дърлите,в събота след обяд вече ще прекършвам печен гръбнак на първия уловен лефер.Подсигурил съм се,ако не хвана ще пообиколя приятелите с риболовните корабчета в Созопол.Вече заредих барбекюто с нови въглища,бира има остава да взема и нещо по-така,ще се спра на УЗО и ....хей море широкоооо.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
От лодката работя с по къса пръчка.Предпочитам проста китайска,защото ако е скъпа в лодката е по вероятно да я настъпиш,счупиш и т.н.Имам едва дебелана на СПРО 250-300 грама , за влачене и дълбоководен риболов.Също така от лодката не ловя с бомбарда,това удоволствие го оставям за брега,място бол...мога и да пробвам,ама като работя с чепаре и празна кука няма 10 куки 10 сафрида,за по-голямо няма място ...как ще откачаш рибите,а и като се натовари майкоооо,ДЪРПАЙ КИРО ЧЕПАРЕТО,ЧЕ БОЗА Е СТАНАЛО МОРЕТО, те затова когато ловят с големи чепарета 20 и нагоре куки рибарите използват чатал от дрян.
- wohim
- научил се да хвърля
Ами със сигурност трябва да е по-къса, щото иначе само ще пречи в лодката. Гледам че, дължините им не са повече от 2 -2 и нещо метра.durumov написа:..и аз тъй искам , дяволе...впрочем с каква пръчка работиш от лодка ...да те питам аз тебе - дължина/материал/акциийка...тез 12/13 до 20 гр. пластмаси на какво разтояние отлитат , а ?
Сигерно и макарата ще трябва да е по-специална. По ТV-то много бачкат с мултипликатори