Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Костур на яз.Батак
Модератор: Paublo_Eskobar
- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Костур на яз.Батак
Какво да ви кажа ,че съм бракониер
като ходя през периода на забраната???
Аз не се чувствам такъв защото ходя винаги с една въдица и една кука ловя най-бече костур и мразя мрежарите.Айде да не ви говоря за лятото там, където неможеш да намериш място за 1 въдица защото някой си селянин дошъл и разпънал 20-30 дънни
-той бракониер ли е??? като не ходи сега?
Костура на Батак е луд:Лично аз го проверих това на 4.06 кълве на всичко-торен,земен,бял,пинки,рибе абе с две думи-Много яко
На 11.06 пак съм там
Успех и късмет на всички.

Аз не се чувствам такъв защото ходя винаги с една въдица и една кука ловя най-бече костур и мразя мрежарите.Айде да не ви говоря за лятото там, където неможеш да намериш място за 1 въдица защото някой си селянин дошъл и разпънал 20-30 дънни

Костура на Батак е луд:Лично аз го проверих това на 4.06 кълве на всичко-торен,земен,бял,пинки,рибе абе с две думи-Много яко
На 11.06 пак съм там

Успех и късмет на всички.
- Local
- учете се от него
Колега в думите ти има доста голяма доза истина , ти все пак си отишъл в края на забраната и не си като онези Батачани или Ракитовци , които опват километражни мрежи . Все пак не си много прав . Аз цяло миналото лято го изкарах на Батак , бях чирак на Павката , онзи човек , който продава стръв на караваната на голямата поляна и до болка ми е познато това , за което говориш . Ако случайно познаваш Павката прати му много поздрави от Красимир , той ще се сети . И наслука на 11 дано да спукаш костура . 

Клавиатура риба не лови!!!
- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
За ЛОКАЛ
Local -az ot teb strav sam si vzimal
to4no na krastovi6teto:)
Kostura ot brega go lovqh i za 2 4asa napravih pove4e ot 50 ribeta dosta prili4ni.
Moje da se vidime na vte4aloto:)
Nasluka

P.S: Local i az sam ot Batak ama tova nqma ni6to ob6to s mrejite, vse edno neidvat hora ot Sofiq , Plovdiv, Pazardjik i t.n. i nehvarlqt i te mreji
zatova v toq qzovir riba neostana

Kostura ot brega go lovqh i za 2 4asa napravih pove4e ot 50 ribeta dosta prili4ni.
Moje da se vidime na vte4aloto:)
Nasluka

P.S: Local i az sam ot Batak ama tova nqma ni6to ob6to s mrejite, vse edno neidvat hora ot Sofiq , Plovdiv, Pazardjik i t.n. i nehvarlqt i te mreji
zatova v toq qzovir riba neostana

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абе всички ли си ловите през забраната ?
Не че ще свърши рибата ама си е нарушение
Наслука на 11 ( не преди това )
Не че ще свърши рибата ама си е нарушение

Наслука на 11 ( не преди това )
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
Аз също съм съгласен с колегата chirusa_bg
Все пак закон за всички.
А има и доста платени водоеми и
разрешени стари корита и язовирчета.
Вярно че костура унищожава ценни риби..но направили се едно изключение..Утре друг ще тръгне за червеноперка ,че била конкурент на шарана..и.т.н.
Може да не сам на 100% прав.Но така мисля !!!
А не бива да се сравняваме кой е повече и кой по малко бракониер.
НЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТАКИВА:twisted:
Айде наслука
Все пак закон за всички.

Вярно че костура унищожава ценни риби..но направили се едно изключение..Утре друг ще тръгне за червеноперка ,че била конкурент на шарана..и.т.н.
Може да не сам на 100% прав.Но така мисля !!!
А не бива да се сравняваме кой е повече и кой по малко бракониер.
НЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТАКИВА:twisted:

Айде наслука
- Local
- учете се от него
aboman- то няма как да не си си взимал , който ходеше на този язовир от мен или от другото момче си взимаше стръв
. Виж сега за мрежарите съм съгласен и съжалявам за това , което написах .
По принцип миналата година най-много даваше на втечалото костура , на рибка , дебел земен червей и изкуствени примамки . Който иска да застане за шарана най-удачни са местата след контра стената , където започна да се получава нещо като разливак . Също там , но отстрани на дупките се въртеше доста черпеноперка и каракуда , а на обед като напечеше слънцето почваше да играе и толстолоба .
Чаушан може да се хване до самата контра стена , но и на нея , защото е забранено да седиш там . Добре е човек като ходи за костур или друга риба на Батак да е подготвен със всякакъв вид стръв , но най-вече рибки , торен , земен , бял червей и сладка царевица . А ако нямате необходимите такъми или стръв рибарското магазинче е на кръстовището , под вилата на горското .
Наслука на всички колеги и дано да помогна с това инфо .

По принцип миналата година най-много даваше на втечалото костура , на рибка , дебел земен червей и изкуствени примамки . Който иска да застане за шарана най-удачни са местата след контра стената , където започна да се получава нещо като разливак . Също там , но отстрани на дупките се въртеше доста черпеноперка и каракуда , а на обед като напечеше слънцето почваше да играе и толстолоба .
Чаушан може да се хване до самата контра стена , но и на нея , защото е забранено да седиш там . Добре е човек като ходи за костур или друга риба на Батак да е подготвен със всякакъв вид стръв , но най-вече рибки , торен , земен , бял червей и сладка царевица . А ако нямате необходимите такъми или стръв рибарското магазинче е на кръстовището , под вилата на горското .

Клавиатура риба не лови!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Local благодаря за инфото - ще поддържаме връзка-друго си е като има прясна информация.
Това лято ще го посещавам язовира няма как
ПП там ли ще откриваш
Наслука
Това лято ще го посещавам язовира няма как

ПП там ли ще откриваш
Наслука
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
За rimohit
Все пак закон за всички.
А има и доста платени водоеми и
Кажи ми колега каде покрай Батак има платени водоеми и разрешени стари корита и язовирчета, всички са забранени и мога да ти кажа че не си прав.Моето лично мнение е това.

Кажи ми колега каде покрай Батак има платени водоеми и разрешени стари корита и язовирчета, всички са забранени и мога да ти кажа че не си прав.Моето лично мнение е това.

-
- сериозен играч
Ами драги колега aboman.
Ако не се лъжа, риболова на пъстърва е разрешен.Така че ако човек реши да спазва някакви принципи ,винаги ще му намери цаката.
Така че , приятелю , дори и да те е засърбяла въдицата и да си направил няколко излета на костур , според мен най-малкото не трябва да го тръбиш във форума .В предното съобщени изложих мойте аргументи.
Вярно , не познавам водоема и може на Батак костура да е напаст ..
Но както казах форума си има своята публика и всеки, който пише нещо в него трябва да осъзнава каква отговорност носи .. и как би могло това да повлияе лошо върху другите колеги ! ( Било и в конкретния случей да си убеден в правотата си
)
С никой не искам да се карам
Иначе и аз благодара за информацията.
Наслука на всички

Ако не се лъжа, риболова на пъстърва е разрешен.Така че ако човек реши да спазва някакви принципи ,винаги ще му намери цаката.
Така че , приятелю , дори и да те е засърбяла въдицата и да си направил няколко излета на костур , според мен най-малкото не трябва да го тръбиш във форума .В предното съобщени изложих мойте аргументи.
Вярно , не познавам водоема и може на Батак костура да е напаст ..
Но както казах форума си има своята публика и всеки, който пише нещо в него трябва да осъзнава каква отговорност носи .. и как би могло това да повлияе лошо върху другите колеги ! ( Било и в конкретния случей да си убеден в правотата си

С никой не искам да се карам

Иначе и аз благодара за информацията.
Наслука на всички