Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

сбъдната мечта
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- turing
- вече хвърля и на тежко
сбъдната мечта
вече съм горд собственик на лодка хонда-3м + двигател хонда 10к.с.
дано да е сполучлив избора ми какво ще кажете?

Re: сбъдната мечта
Честито колега
,за избора незнам ще кажат компетентните колеги,но тази си е твоя и ти пожелавам само успешни излети и трофейни риби с нея
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
- научил се да хвърля
Не че разбирам много, но тази лодка с този двигател не е ли много бърза и мощна за риболовна? Аз имам една пластмасова българска от 3.40 х 1.20 м и знам, че за нея 5 конски сили са максимума.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Добра е комбинацията лодка +мотор,може да "лети",но може и на бавни за тролинг ,примерно.Винаги е добре да имаш запас от конски сили,при вятър,по-голяма вълна и т.н.Ако не е тайна каква е цената на лодката,че и аз замислям да сменям стъклопластовата ,с надуваема.
Всичко може,но не всеки го можe.

Честито , и с кеф да си я ползваш
перфектна комбинация !
Пзиш ли я от претриване по камъни и прочие може да изкара повече от 20 години.
А за мотора няма да коментирам просто няй- доброто на пазара.
Аз съм с 15коня и 3,30 идват ми добре въпреки ,че 10 са оптимални.
А за разхода на гориво... при теб да е най много 2л на час.
перфектна комбинация !
Пзиш ли я от претриване по камъни и прочие може да изкара повече от 20 години.
А за мотора няма да коментирам просто няй- доброто на пазара.
Аз съм с 15коня и 3,30 идват ми добре въпреки ,че 10 са оптимални.
А за разхода на гориво... при теб да е най много 2л на час.
- turing
- вече хвърля и на тежко
благодаря ви колеги.цената е 2100 лв ама понеже взех и двигател ми пуснаха много добра отстъпка та затова и стана комплект.
акато съобщих новината на жената и стана
,ама иначе и хареса

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хахаха това с жената е нормално
иначе честито и много риба да ловиш
иначе честито и много риба да ловиш

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
честито колега много добра комбинация, двигателя е малко тежък но с двама души ще се оправите или пък имаш колесар, аз имам подобна комбинация и трябва да ти кажа че съм възхитен от тези японски машинки, аз имам тохацу 9.8 и 3.30 надуваема с твърд под. просто лети
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Честито и от мен.Мотора ти е достатачно добар,ас имам 3,85 лотка Маестрал и а карам с 18 КС мотор Томос.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- turing
- вече хвърля и на тежко
абе няма още колесар че те и така ма гонят от къщи ама всичко с времето си,днес я разпънах и пуснах в морето а то като по поръчка - язовир двигателя тежичак за сам ама двама са справихме. верно бе колегата валчан - та мноо бягя мамицата му, мога да дърпам жената на водни скиvalchan написа:честито колега много добра комбинация, двигателя е малко тежък но с двама души ще се оправите или пък имаш колесар, аз имам подобна комбинация и трябва да ти кажа че съм възхитен от тези японски машинки, аз имам тохацу 9.8 и 3.30 надуваема с твърд под. просто лети

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Първо,честито.Мисля че ти е добра комбинацията.Има и други такива теми,прочети ги.Не забравяй да си пишеш и твоите впечатления от покупката.Доста колеги се колебаят какви комбинации да си купуват,а нашите мнения им помагат.turing написа:вече съм горд собственик на лодка хонда-3м + двигател хонда 10к.с.![]()
![]()
дано да е сполучлив избора ми какво ще кажете?
Ще се срещаме в морето значи това лято.
според опита който имам според, хубаво трябва да си помислиш за какво ще ползваш лодката, но не само днес или утре ами за бъдеще дали имаш некви по дългосрочни мераци, въпрос на анализиране. според мен надуваема лодка от2.50 до 3.00 м. може да се кара от 5 до 8 коня.аз имах преди 2.70 със 4 коня и
твърдя че им е малко освен ако не го ползваш на къси разстояния иначе бръмча по 1 час например да отида до някое място на 5км. имам познат със зодиак 3.10 който го кара с нов джонсън 6 коня и върви много добре когато е сам излиза на глисаж. 3.00 до 3.60м 10коня са им напълно достатъчни освен ако не искаш да се пускаш на състезания. от 3.60 до 4.20 задължително 15 коня вече нагоре нямам опит. аз лично имам 3.30 с алуминиев под и двигател 10 коня много добро като комбинация просто съм очарован с двама души (единия 85 другия 100кг.) и отделно багаж си глисира почти веднага на половин ръчка, говороя за четиритактов нов двигател