Чепинци

Модератор: Кърцата

Аватар
extralong
новобранец
новобранец

Чепинци

Мнение от extralong »

Здравейте колеги! Надявах се тази седмица да се разходя надалече от София, но уви няма да мога :( . Затова утешително мисля да отскоча до Чепинци да видя дали не съм забравил как се хвърляше зарханка, че от 3 месеца не ми се е случвало, пък и билета ми стои несевтосан вече втора седмица и направо лудите са ме хванали. Ако някой може да даде актуална информация, най-вече дали се е стопил леда, ще съм му благодарен! Колкото до кълването, ако няма лед ще проверя на място и ще докладвам :D

Наздраве на всички!
Мразя да не ходя за риба!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Чепинци

Мнение от MITKO70 »

Леда се беше стопил до средата /от драгата до острова/още преди 10 дни,така че може би цялият се е отворил за риболов.На откритата вода излизаше уклей и бабушки стандартни размери за там.Стръв -бял ,пинки ,на4-5м. дълбочина.И аз мисля да пробвам другата седмица ,така че успех и чакаме инфо.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
extralong
новобранец
новобранец

Мнение от extralong »

Благодаря колега за информацията! Мисля да съм там утре, а ако има смисъл и в неделя. Понеделнишки ще пиша за резултата.
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

Няколко пъти ходих на Чепинци и на Негован (големия гьол) - и през декември, и през януари, и през февруари : по-голямата част от повърхността на езерата не е замръзвала тази зима, може само в някой по-закътан залив да се е образувал сравнително тънък лед за няколко дни.
Аватар
extralong
новобранец
новобранец

Мнение от extralong »

Да докладвам както обещах... Събота към 12 часа на обяд пристигнахме на Чепиници, хора нямаше много, обаче скоро започна да духа силен вятър. Водоема не беше замръзнал, но резултат никакъв, като пробвах на плувка на пинки и бял и то при стабилно захранване... Боклуци имаше бая, за разлика от риба, та събрахме един чувал и към 3 излета приключи. Неприятно впечатление ми направи факта, че каминоните и булдозерите продължаваха да засипват източния край на водоема (този откъм околовръстното), както беше споменал един колега преди време. Някой знае е ли каква е крайната цел на мероприятието, дали наистина ще го затрупат целия? Би било наистина жалко, но не бих се очудил....

Неделя се разходихме и до Негован, но и там кълването беше нулево, не забелязах и някой от колегите да има успех.

Това е положението засега.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”