Щъркелово /22.02/

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
dimitar baharov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Щъркелово /22.02/

Мнение от dimitar baharov »

Пристигнахме около 7.30 ч.Тъкмо отвориха портала.Изненада ни колко много се е дръпнала водата /понтона беше на 3 м. навътре в сушата/. Вече имаше 10-ина рибари . Веднага разпънах болонезето /напослеък си го приготвям от предната вечер/ и с пускането извадих малко костурче. Костурчетата се ловяха без да спират цял ден.Малко ни досадиха тъй като незавсимо дали пробвахме на хляб,жито дори и стиропор те непрестанно налитаха.Моя приятел хвана прилично кленче на бял на дъно още с идването а аз малко по късно отбелязах доволен зимен уклей, дори и не захранвахме тъй като около нас се хвърляше индустриални количества захранка/ само по малко бели с прашката /.
изненадващото беше че минаха на проверка и дори ни провериха с колко куки ловим на въдиците /!!!/ Моя приятел ловеше с 3 на дънната и му направиха учтива забележка. До края на деня /18.00/ хванахме освен дежурните костурчета и 10-ина уклея ,6 кленчета /най голямото 300 гр./и 4 червеноперки- всичко върнахме обратно за ужас на дядовците около нас . Въпреки че излета не се запомни с големи риби малките изобилстваха.
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Re: Щъркелово /22.02/

Мнение от paceto67 »

Добро излетче особено ужаса в очите на дятковците,абе с две думи /страхотно излетче/за
такива като мен,дето само четат на този етап :lol: :lol: :wink:
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
sirius3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Щъркелово /22.02/

Мнение от sirius3 »

Днес и аз отскочих до там.Преди това похвърляхме на "Панчарево",но ловяхме с дефектни плувки, и на погрешното място!!
Нищо!Към 11часа стигнахме на "Щъркела" и нещата коренно се промениха.Смених си плувката с потапяща и се почна
едно ловене на едни (едри) костури,страшна работа!!Въбще не си мокрих живарника.Добре,че времето беше хубаво!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”