Стефаново 24.02.08г

Модератори: bobopeli, sapuna

joco

Стефаново 24.02.08г

Мнение от joco »

Честно казано излета не е баш за тука(а не че имам и кой знае каква заслуга за улова),но на фона на капото на останалите колеги,реших да пиша в "Успешни".Та тъй:
Неделя 6,00 потегляме,пазаруване на Княжево(между другото за инфо на софиянци-вече отваря в 6,00ч събота и неделя)и към 7,00 бяхме хвърлили по две на дъно и една тапа.Водоема беше замръзнал от към стената,та до половина и беше свободно само от към шаварите.По една на бял червей и малка кубинка.След около 3-40мин. моята тапа изчезна,но по неизвестна причина изплю и не повтори.След още час,едното ми дъно падна от стойката и никой :finga: !На леките-3-4 костура педарки,ама през час и половина.Почна да се очертава капо,още повече,че почна и да духа.Реших да прехвърля другото дъно,дърпам,тежи,явно пак водорасли(там си ги има и сега :twisted: )вадя,то си тежи и на 5-6 метра от брега виждам,че вадя щука към кило и малко :oops: :D .Никаква индикация за кълване нямаше и за това бая се изненадах.Повисяхме с надежди и за нещо друго,ма нищичко :evil: .Към 14ч леда се дръпна от стената и вятъра го подкара към нас,та се наложи да се местим на стената :mrgreen: .Целия катун се събра и разпъна за 15 мин.,щото мерак,че на стената поне ще се забавляваме с костур и червеноперка.Да,ама не! :mrgreen: :finga: На щукарките нищо,на малка рибка след хвърляне като изоглавен един костур,ама заби като за световно,а беше и над педя :oops: .Хвърлям за последно на кубинка и почвам да си събирам щукарките.Плувката изчезна,ма си викам:"Пак костур" :evil: и продължих да си събирам.Събрах си всичко и тръгнах да вадя,ама то не излиза,че и аванса развива :mrgreen: :D !Мислех че е голям костур,после реших че е клен и най-накрая-щука около 7-800гр.Основно 0,12,повод 0,10,кука №18-хич не ми стана кеф,още повече,че нямахме и кеп :oops: :mrgreen: Ма изчаках да ми донесат и я гребнах. :oops: Та това беше-единствената ми заслуга за успешния излет беше,че имах търпение да не напъвам,докато ми донесат кепа! :oops: :!:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Стефаново 24.02.08г

Мнение от Big^Fish »

Баш за успешни си е ако питаш мене. :D Още повече ,че и щуки сте излъгали,при все че още си хвърлят хайвера май.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Екстра излет , в сравнение с мойте 6 рибета ( около 10 см :lol: ) . Само искам да те питам арендован ли е водоема , щото някъде из форума прочетох че от 01.01.2008 е държавен. А и ако е платен , още ли е 5лв на пръчка ???
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
joco

Мнение от joco »

Водоема е още арендован и пръчката е 5 лева.Честно казано,май че по-добре че е така,защото поне имаше места,но имаше и доста хора-20-тина коли.Иначе нали се сещаш какво ще бъде-поне аз съм го виждал осеян със 100-тина тапи и шишета,вкарани с лодки :evil: .И поне по 5-6 дънни на глава...Абе беше мазало преди 2-3 години.Добре,че ги нямаше шараните,та беше по-рехаво.Ама сега ако го пуснат,направо не ми се мисли :mrgreen:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

5лв.на пръчка,а рибата плаща ли се?И каква точно риба има на водоема?Щото като дестинация е близо от София....?
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

5 лева на пръчка , рибата не се плаща , има предимно щука и шаран , като и от 2-та вида има чудовища 10+ :shock: На плувка костур и едра каракуда :wink: от София през Диканя е около 60 км , ама то и през Радомир е толко горе долу :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”