Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За празниците в Гърция
Модератор: Кърцата
За празниците в Гърция
Приятели има ли някой информация за риболова в источната част на Гърция през последните дни?Стегнал съм джипа и през празниците твърдо съм там Хич не ме интерисъват 700 те километра от Разград до там.Обичам я тази рибка и това си е!!!!!!!!!!!!!

И ЖЕНАТА ЩЕ Я ГЛЕДАМ АКО Е ПЛУВКА
Re: За празниците в Гърция
Имаш лично съобщениеЗЪБЧО написа:Приятели има ли някой информация за риболова в источната част на Гърция през последните дни?Стегнал съм джипа и през празниците твърдо съм там Хич не ме интерисъват 700 те километра от Разград до там.Обичам я тази рибка и това си е!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

Защо така тайно на лични ..?
Споделете !
Споделете !
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Явно вече и Гр. местата са секретни
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Планирам едно ходене натам, но малко по - късно, през май може би. Само веднъж съм бил в Керамоти, останах възхитен. Описал съм го, виж в профила. Но трябва добра подготовка. С трици не става.
Не са секретни местата,не искам да правя реклама
на други риболовни сайтове
Аз ще бъда там от Великден до Гергьовден,но ще мятам въдиците
на някой остров около Атина,не знам точно къде
последния път ловихме Ципури

на други риболовни сайтове

Аз ще бъда там от Великден до Гергьовден,но ще мятам въдиците
на някой остров около Атина,не знам точно къде
последния път ловихме Ципури

Не карай като пиеш

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Защото скоро няма да ни пускат даже и като обикновенни туристи.Потами вече е история заради набезите на българо-македонската чета от пограничните райони.boybey написа:Защо така тайно на лични ..?
Споделете !
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да простотията ни е безгранична.
Сега мислите ли, че на забраненото Потами няма 30-40 човека българи?
А мислите ли, че вие-ние, с форума, отворихте очите на гладния пограничен мангал?
А мислите ли, че вие-ние, с форума, отворихте очите на гладния пограничен мангал?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- asenfisherman
- ще става разбирач
Потами не е забранен-изрично проверих.А градските ми колеги вече налазиха и реките и язовира и уверявам ви не са Пернишки мангали,въпреки че голяма част от тях се държат като такива.chirusa_bg написа:Да простотията ни е безгранична.
Привет до всички рибари!!!!!!!!!!Имам питане.През МАЙ ще се почива доставреме,забраната в Гърция важи ли,както при нас.Да се ходим ли или НЕ в Гърция за риболов!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За морето не знам,но за езерата и реките има поставено табели за забрана от 15 април до 15 јуни.Вече ги видох таблите на 3-4 водоеми
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Благодаря колега!!!!!!!!!!!!