Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Волуяк
Модератор: sapuna
Волуяк
Колеги моля за малко инфо. за язовирчето м/у Волуяк и Мрамор.Има ли лед и ако не дали излизат вече каракуди
Благодаря ви!

Благодаря ви!
Re: Волуяк
Преди малко минах от там - лед няма, имаше само една кола на целия гьол, а дали кълве не мога да ти кажа
- fish slavi
- разбира нещата
- fish slavi
- разбира нещата
Има останал и малко шаран ,обаче се навърта на определени места
винаги съм ходил на това водоемче от към Волуяк!да ме ориентираш къде да се пробвам за шаранчетата.в началото около шавара или към стената някаде(ако може да се нарече стена).Благодаря предварителноfish slavi написа:Има останал и малко шаран ,обаче се навърта на определени места

- fish slavi
- разбира нещата
Първо да ти кажа ,че яз.Волуяк не ми е от любимите гьолове.Ходя там защото ми е удобен, и когато не разполагам с много време.В шавара откъм с.Волуяк се влива канализацията на селото.За шарана-успехи съм имал единствено в заливчето , където се влива р.Църна бара.Това е откъм страната на Костинброд.
- CERRUTI
- сериозен играч
Има шаран но да хванеш шаран на Волуяк е друго нещо!!!Един колега има няколко уловени шарани на Волуяк и той ми каза че начина е на плувка,дълбочина 1м.стръв царевица...Но все пак каквото и да си говориме лайнян язовир е....RAMIREZ написа:винаги съм ходил на това водоемче от към Волуяк!да ме ориентираш къде да се пробвам за шаранчетата.в началото около шавара или към стената някаде(ако може да се нарече стена).Благодаря предварителноfish slavi написа:Има останал и малко шаран ,обаче се навърта на определени места

Абе общо взето гйола става за чесане на крастата ама рибата не препоръчвам да се яде...
Последно промяна от CERRUTI на Пет Фев 29, 2008 10:35 pm, променено общо 2 пъти.

- fish slavi
- разбира нещата
рядко ям риба да не кажа никога - в повечето случаи я връщам освен ако някои познат не е мераклия да хапне прясна такава, тогава я взимам със себе си
на Волуяк съм ходил много пъти и съм със същите наблюдения като вашите така че за ядене и дума да не става:)Благодаря много за информацията , но каде точно се се пробвам:

- fish slavi
- разбира нещата
На снимката-горния залив.Има път и от Волуяк и от Мрамор
Искам да попитам тази снимка от коя програма е - гугл ърт или някоя друга ?RAMIREZ написа:рядко ям риба да не кажа никога - в повечето случаи я връщам освен ако някои познат не е мераклия да хапне прясна такава, тогава я взимам със стакова сина Волуяк съм ходил много пъти и съм със същите наблюдения като вашите така че за ядене и дума да не става:)Благодаря много за информацията , но каде точно се се пробвам:
- CERRUTI
- сериозен играч
И на мен ми е любопитно от коя програма е?Не е от Гугъл ърт щтото дори и на кракнатата версия язовира не е в зоните с ясна видимост.....coc написа:Искам да попитам тази снимка от коя програма е - гугл ърт или някоя друга ?

извинявайте че чак сега се включвам колеги ето това е сайта от който я взех: http://maps.live.com/
има всички водоеми около софия:)
има всички водоеми около софия:)