Волуяк

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
karavelov
новобранец
новобранец

Волуяк

Мнение от karavelov »

Колеги моля за малко инфо. за язовирчето м/у Волуяк и Мрамор.Има ли лед и ако не дали излизат вече каракуди :lol:
Благодаря ви!
Regar
фен клуб-скобар

Re: Волуяк

Мнение от Regar »

Преди малко минах от там - лед няма, имаше само една кола на целия гьол, а дали кълве не мога да ти кажа
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Рано му е
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

а освен каракуда за която наистина е рано, нещо друго излиза ли там?
Изображение
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Има останал и малко шаран ,обаче се навърта на определени места
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

fish slavi написа:Има останал и малко шаран ,обаче се навърта на определени места
винаги съм ходил на това водоемче от към Волуяк!да ме ориентираш къде да се пробвам за шаранчетата.в началото около шавара или към стената някаде(ако може да се нарече стена).Благодаря предварително :!:
Изображение
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Първо да ти кажа ,че яз.Волуяк не ми е от любимите гьолове.Ходя там защото ми е удобен, и когато не разполагам с много време.В шавара откъм с.Волуяк се влива канализацията на селото.За шарана-успехи съм имал единствено в заливчето , където се влива р.Църна бара.Това е откъм страната на Костинброд.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

RAMIREZ написа:
fish slavi написа:Има останал и малко шаран ,обаче се навърта на определени места
винаги съм ходил на това водоемче от към Волуяк!да ме ориентираш къде да се пробвам за шаранчетата.в началото около шавара или към стената някаде(ако може да се нарече стена).Благодаря предварително :!:
Има шаран но да хванеш шаран на Волуяк е друго нещо!!!Един колега има няколко уловени шарани на Волуяк и той ми каза че начина е на плувка,дълбочина 1м.стръв царевица...Но все пак каквото и да си говориме лайнян язовир е.... :vom: Веднъж ми ударъ едра каракуда и при ваденето се уплете е шавара,ама си беше едра(1кг.+)та влезнах да я извадя,потопих се до коленете...после в колата до Овча Купел щях да повърна няколко пъти,ебати смрадта...А пък като почне да излиза и оная зелената тиня по повърхноста,кордата ти става за боклука след излета!!!
Абе общо взето гйола става за чесане на крастата ама рибата не препоръчвам да се яде...
Последно промяна от CERRUTI на Пет Фев 29, 2008 10:35 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Точно!
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

рядко ям риба да не кажа никога - в повечето случаи я връщам освен ако някои познат не е мераклия да хапне прясна такава, тогава я взимам със себе си :) на Волуяк съм ходил много пъти и съм със същите наблюдения като вашите така че за ядене и дума да не става:)Благодаря много за информацията , но каде точно се се пробвам:
Изображение
Изображение
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

На снимката-горния залив.Има път и от Волуяк и от Мрамор
coc
новобранец
новобранец

Мнение от coc »

RAMIREZ написа:рядко ям риба да не кажа никога - в повечето случаи я връщам освен ако някои познат не е мераклия да хапне прясна такава, тогава я взимам със стакова си :) на Волуяк съм ходил много пъти и съм със същите наблюдения като вашите така че за ядене и дума да не става:)Благодаря много за информацията , но каде точно се се пробвам:
Изображение
Искам да попитам тази снимка от коя програма е - гугл ърт или някоя друга ?
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

coc написа:Искам да попитам тази снимка от коя програма е - гугл ърт или някоя друга ?
И на мен ми е любопитно от коя програма е?Не е от Гугъл ърт щтото дори и на кракнатата версия язовира не е в зоните с ясна видимост..... :roll:
Изображение
Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naso »

Мисля, че е Virtual Earth
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

извинявайте че чак сега се включвам колеги ето това е сайта от който я взех: http://maps.live.com/
има всички водоеми около софия:)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”