Откриване на Искъра

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

боби фишер
новобранец
новобранец

Откриване на Искъра

Мнение от боби фишер »

Много моля, ако някой днес е открил на яз. Искър /откъм София, не откъм Самоков/, пишете! Къде, каква риба, стръв, тактика и пр. Утре, 12.06. откривам там и обещавам да споделя впечатления.
боби фишер
новобранец
новобранец

12.06.

Мнение от боби фишер »

Не вярвам никой да не е ходил в събота, но както и да е. :x Между Щъркела и устието, много високо ниво, което през деня падна с 20 см. Даде платика, каракуда и костур, между които 1 каракуда от килограм, 3 хубави платики по 700-800 гр, 2-3 костура по около 200 гр., останалото дребосък от тези три вида. Една бабушка 200 гр. и 2 уклея. Само на плувка, на дъно риболовът беше много слаб. Честито на всички откриването! :P
Romel
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Romel »

а водата мътна ли е на какви излизаха рибите с какво захрани мерси за отговора аз утре отивам на искара
боби фишер
новобранец
новобранец

Мнение от боби фишер »

Водата не е мътна, захранка българска купешка с бисквита и МВДЕ ароматизатор. По-стегната, дълбочина 6 м. с директен. Платиката пипа много фино. Не слагай червей в захранката. Каракудата си би камшика по обяд.
Romel
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Romel »

аз бях хареса ми риболова мисля неделя или събота пак да хода слагах доста 4ервеи и се сабра яко уклеи хванаь и платика де добра мога да кажа да видиме какво 6те стане в неделя
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”