Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

сефте за новата година
сефте за новата година
на 1 в сьбота станах кьм 7.30 и реших да се размьрдам на някьде и се сетих че ми бяха казали заплатено до село любен преди яз.пясьчник взех бял ицаревица изапраших сам защото приателят ми беше на работа като пристигнах всичко бе окопирано от по ранобудни колеги огледах и ща не ща отидох кьдето имаше местенце в едно малко ракавче но не се надявах много на улов защото бена страни от дьлбочините захраних ихвьрлих фидера на бял а на перо сьс едно боло 5 м. на царевичка с мед и зачаках до мен колегите се бяха отчаяли вече и мислеха да сядат на биричка скебапчета след 20-30 минути изведньж плувката се обади иудари една хубава каракуда и аз доста исе зарадвах сложих пак царевица и хвьрлих и почети веднага ми удари прьчката се огьна бая и усетих че енещо добро бях сьс хубава корда 0.14 изапочнах да го мьча с кеф по едно време се обьрна исе видя че едоста големичак и помолих колегата да ми помогне с кепа иго изкара шарко 3.200кг след малко още един около 2кг а и от захранката се завьртя риба и колегите направиха добри шаранчета смятам че севтето за тая година е добро пожелавам на всички колеги на слука тази година
ckorpion
- BAT TODOR RIBARA
- научил се да хвърля
Re: сефте за новата година
Шарана плаща ли се?
-
- ще става разбирач
Re: сефте за новата година
Браво колега,само така да ги ловиш,че даже и по едри- 5-6 кг и нагоре.Успехи.