2 шарана

Модератори: bobopeli, sapuna

иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

2 шарана

Мнение от иванко »

За мен си е успех като се има впредвид че до 14 часа кибичихме на Цонево,а там вълни по-големи от тези на морето.Едното шаранче нямаше кило,а другото беше към 2.Хванах ги на пружина с дрозд бял червей.Мястото на излета е на едни рибарници край Девня,но не мога точно да ви обясня къде.Плаща се по 3лв. на пръчка и 5лв. на килограм.Собственика каза че бил пуснал още бял амур(а и видях,че едни колеге до нас бяха извадили),толстолоб,кефал,сом,бяла риба-квото сакаш.Само че гъолчето е доста малко и не може да побере повече от 15-ина човека(ако са повече ще стане една....мам си джейс).До гъола има още един,който също е зарибен,със същите риби.Пича си записва всеки ден на кой колко риба е продал и след като се съберат около 100-ина риби отива и си взема още зарибителен материал и мята пак вътре.Получава се добра ротация(ако наистина прави така както казва).Каза че бил пуснал див шаран 14кг,който домъкнал от тръстиковския язовир(между другото днес минах и оттам-жалко че нямах сърф :lol: ).Та това от мен дано съм бил полезен.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: 2 шарана

Мнение от svetlio86 »

Бате аре кажи как се стига до тоя язовир
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”