Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Сушица
Модератор: Кърцата
-
- ще става разбирач
Сушица
Утре ако няма урагани както съобщиха по телевизията съм на Сушица до към 12:00 - 14:00 часа.Като се върна ще пиша какво е станало,ако времето позволи да отида де.
То риба има ама водата е повече.
Re: Сушица
Успех на Сушица!
Как са условията там? миналата година се плащаше на човек и рибата по тарифа. Има ли изменение и какви?
Как са условията там? миналата година се плащаше на човек и рибата по тарифа. Има ли изменение и какви?
Къде се намира този водоем,че си мисля за един амааа.... 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
водоема е при село долнослав.....а иначе мисля,че рибата не се плаща!
dekata написа:Къде се намира този водоем,че си мисля за един амааа....

За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- ще става разбирач
Така върнах се!
Малко закъсняхме днес с тръгването,но след лутане докато намерим водоема към 7:15 бяхме на яз.Сушица.Доколкото разбрах 5 лева - плевелните риби не се плащат,но всичко друго -шаран,амур,щука,бяла риба и сом се плаща.Като цяло капото беше пълно.Духаше постоянен вятър,на моменти вълните достигаха 10 см.Ловихме на 4 въдици - 3 на плувка за уклей,алай и кефал и една дънна за шаран на царевичка.Бяхме се настанили в едно малко заливче на около 50-100м от стената.Около нас имаше още 20-тина човека като за целия престой (7:15 - 12:30) видях да се извадят десетина уклейки ито много малки.По-далече един човек извади някаква риба около 2 педи мисля,че беше кефал,но не съм сигурен!
В събота едни приятели бяха и са разцепили уклея,но явно днес ние нямахме късмет.Ако някой го интересува нещо друго да пита
Малко закъсняхме днес с тръгването,но след лутане докато намерим водоема към 7:15 бяхме на яз.Сушица.Доколкото разбрах 5 лева - плевелните риби не се плащат,но всичко друго -шаран,амур,щука,бяла риба и сом се плаща.Като цяло капото беше пълно.Духаше постоянен вятър,на моменти вълните достигаха 10 см.Ловихме на 4 въдици - 3 на плувка за уклей,алай и кефал и една дънна за шаран на царевичка.Бяхме се настанили в едно малко заливче на около 50-100м от стената.Около нас имаше още 20-тина човека като за целия престой (7:15 - 12:30) видях да се извадят десетина уклейки ито много малки.По-далече един човек извади някаква риба около 2 педи мисля,че беше кефал,но не съм сигурен!
В събота едни приятели бяха и са разцепили уклея,но явно днес ние нямахме късмет.Ако някой го интересува нещо друго да пита

Миналата година имаше май 4 лв. такса и каквото хваниш,но не съм сигурен.Там ходя само за каракудки за стръв с рачилото.Доста го хвалеха по едно време,но е от типа водоеми на които не ходя.tetko написа:dekata написа:Къде се намира този водоем,че си мисля за един амааа....![]()
![]()
Я кажи какъв е хала на този дето си го мислиш - ако знеш разбира се.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!