Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щъркелово гнездо и Пънчарево
- pi4a94
- ще става разбирач
Щъркелово гнездо и Пънчарево
Здравейте,
небях ходил на риба близо месец и апартамента ми дотъпя яко
Запалих едни мой приятели да си купят директни телескопи и плувки..
за тази седмица ходих два пъти на пънчарево
хващах по някоя и друг рибка ама като се позамислих...отзаде коли фарчат гъчканица,лови се в гльол колкото локва
но все пак..
Днес рано сутринта престигнахме на езерото слязохме долу до моста (имаше бая хора)и хварлихме въдиците..и малко захранка но нищо.А Пък този ВЯтър
да не говориме
преместихме се зад пътя на малкото гьолче (спаднало е много) хвърлих и зачаках...да извадя и оп едно уклейче или пръскач (беше толкова дребно че неможах да го разбера) към 3-4 см и после нищо.доидоха едни колеги и извадиха едно уклейче и това беше.Кълване много слабо
тръгнахме към яз.искър към 12 часа.отивам на щъркелово гнездо в заливчето(моста) уж тихо
и дълбокичко (други места не знам на яз искър
) и бях чул че излиза уклей и костурчета.мятам въдицата и опааа едно костурче мини размер.кълването беше на паузи.и духаше страшно
вятъра поспираше и пак почваше
всеки дето беше там извади по някое друго костурче като уклей
извадихме към 10-20 костурчета и накрая излезе един уклей дето го хванах за корема и малка бабушка.Всичко беше пуснато обратно
захранка (не се смейте,бях я предназначил за бабушка и уклей) за уклей и бабушка и жито
не беше захранка за костур но мислехче ще дойде и едрия уклей ама така и го нямаше.един колега с директен 7 м хвърляше и той захранка и ловеше костур.Моля дайте идеи за захранката за костур
Монтажа беше:плувка 0.5гр,осн.влакно 0.12 без повод щото се оплете и стръв бял,пинки и торен.намерих кутийка с вердевас (никога не бях ловил)сложих живи и хванах костурче.Ако имате забележки към монтажа и захранката КАЗВАЙТЕ!Всички бяхме с телескопи 4 и 5м
Общо зето слаби резултати,но аз съм доволен никога не бях ловил през този месец на годината
когато водата е ледена
ето и снимка на героите
ФИзиономията не гледайте
ПП.вятъра беше много гаден
ПОЗДРАВИ
небях ходил на риба близо месец и апартамента ми дотъпя яко

Запалих едни мой приятели да си купят директни телескопи и плувки..
за тази седмица ходих два пъти на пънчарево

Днес рано сутринта престигнахме на езерото слязохме долу до моста (имаше бая хора)и хварлихме въдиците..и малко захранка но нищо.А Пък този ВЯтър

извадихме към 10-20 костурчета и накрая излезе един уклей дето го хванах за корема и малка бабушка.Всичко беше пуснато обратно

захранка (не се смейте,бях я предназначил за бабушка и уклей) за уклей и бабушка и жито

Монтажа беше:плувка 0.5гр,осн.влакно 0.12 без повод щото се оплете и стръв бял,пинки и торен.намерих кутийка с вердевас (никога не бях ловил)сложих живи и хванах костурче.Ако имате забележки към монтажа и захранката КАЗВАЙТЕ!Всички бяхме с телескопи 4 и 5м

Общо зето слаби резултати,но аз съм доволен никога не бях ловил през този месец на годината

ето и снимка на героите

ФИзиономията не гледайте

ПП.вятъра беше много гаден

ПОЗДРАВИ

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Щъркелово гнездо и Пънчарево
Браво за упоритоста и правилното хоби дето сте избрали за вашите години.Това е правилния път ,развива много положителни качества в човека.Защото много на вашите години са хванали вече грешния път.На Щъркела в залива ,му мина силата ,сега ще тръгне по цялото устие ,след някой ден.Още веднъж браво и само така продължавай те.
Всичко може,но не всеки го можe.

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
та днеска гледам в квартала се носи педя уклеи -ушким искара-устието -верно ли е-щото там стия си чешаме-ама-устието го знам -знам икога тръгва аре некои да-си се похвали

Риболовци.
- pi4a94
- ще става разбирач
уклеи нямаше за съжаление
но костърчетата кълвяха ефекно