Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Огняново и Белопопци 02.03
- Rak1
- научил се да хвърля
Огняново и Белопопци 02.03
Времето беше слънчево, но доста ветровито. Като се замисла условията бяха идеални за уиндсърф От към стената издържахме само около час( и да е имало кълване при този вятър не сме и разбрали). Язовира е с 2 метра под нормалното ниво. При опашката имаше стотина квадрата без лед и 20/30 човека. И от там се отказахме и бегом към Белопопци да спасяваме поредното капо.
Язовира е без лед само на 10/15 метра от към пътя и стената. Първото ми замятане с фидера не го прецених та изтропа по леда За около 3 часа излезнаха 4 пастърви и 2 червеноперки. Имах 1 много добро кълване, което разбира се го проспах
Ако не беше силния вятър разходката щеше да е супер
Язовира е без лед само на 10/15 метра от към пътя и стената. Първото ми замятане с фидера не го прецених та изтропа по леда За около 3 часа излезнаха 4 пастърви и 2 червеноперки. Имах 1 много добро кълване, което разбира се го проспах
Ако не беше силния вятър разходката щеше да е супер
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Огняново и Белопопци 02.03
Браво за излета добре че си спасил капото нямаш ли някоя снимчица да видиме нещо!
Ще споделиш ли на какво кълваха рибоците и дали има някакви промени в условията за риболов там!
Ще споделиш ли на какво кълваха рибоците и дали има някакви промени в условията за риболов там!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Rak1
- научил се да хвърля
Модерирано!!!Пиши на кирилица!!!barutchiata
Използвам темата на колегата за малко "прясно" инфо, но сега стигнах до компа.
Бях на Белопопци на 10/03 около 14/00 часа. Лек вятър прииждаш на талази, не много силно вълнение. Изненадаха ме 2 каракудки на плиткото. Червеноперка и клен също. Значи въпреки че скоро се е размръзнало, рибата вече се е раздвижила. Не е само в дъбокото. Пипаше най-добре на пинки, нямах торен за да пробвам и с него.
Бях на Белопопци на 10/03 около 14/00 часа. Лек вятър прииждаш на талази, не много силно вълнение. Изненадаха ме 2 каракудки на плиткото. Червеноперка и клен също. Значи въпреки че скоро се е размръзнало, рибата вече се е раздвижила. Не е само в дъбокото. Пипаше най-добре на пинки, нямах торен за да пробвам и с него.