Сушица

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Сушица

Мнение от CrossFire »

Днес от 9:30 до 15:00 бях на яз.Сушица.Пиша в успешни,защото на фона на останалите колеги си тръгнах доволен.В началото започнах с директна седмица,1гр. плувка и повод 0.08.Вятърът ме озори доста и преминах на мач.Ловях на бял и торен,като торния даде по-добър резултат,захранка-ванилия с коноп+100гр. пинки.В началото дърпаха ситни уклеи,едно шаранче и после минах на каракуда и кефал.Снимката с улова ми е в галерият,защото отново не успях да я кача. :oops: Някой ако може-благодаря му предварително :!:
Таксата е 5 лева,шарана се плаща(незнам колко) :wink:
Изображение
marinov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Сушица

Мнение от marinov »

браво колега добар улов :idea: :D :wink:
Прикачени файлове
12908-med.jpg
12908-med.jpg (27.28 KiB) Преглеждано 993 пъти
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Благодаря за снимката :!:
Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Естественно ,че ще е в успешни нали не е капо .Я виж кви хубави риби за сезона .Като чета някой колеги се прибират от излет без 1 рибка .Следващия път повече .И аз мислех да ходя за риба ама при нас в Русе бати вятъра та се отложи.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Браво колега,направо си е за успешни.Другя път по големи,и повече.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Сега разбрах кой си,но не те видях да пускаш обратно маломерното шаранче.Ако е така не ти прави чест.Наслука.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

lz1igr написа:Сега разбрах кой си,но не те видях да пускаш обратно маломерното шаранче.Ако е така не ти прави чест.Наслука.
Бях със маскировъчен панталон,зелена жилетка,зелено рибарско елече и синя шапка на "Суфикс".Минаваш първото заливче и на второто на отсрещния му край в широката част-там хващах аз.Незнам мен ли си видял.НО шаранче хванах едно и от куката отиде във водата :!: От миналата година пускам всякакъв шаран,без значение дали е маломерен или не,така че или си видял друг човек или ти си е сторило,че някоя каракуда е шаранче.За грешката ти не се сърдя и ти пожелавам прекрасни излети през тази година! :wink:
...........
От друга страна,на първия залив имаше едни хора,които познавам и си прибират малките шаранчета :evil: и ги крият,за да не ги плащат.Но за тях не ми се говори.......
Изображение
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Даа,грешката е моя,за което се извинявам.Този беше с брада и бяла шапка под ресторанта и направи точно това с малкото шаранче-скри го между каракудите.А там където си бил е невероятно място-един ден върви само шаран,на другия ден яко буфало и тн.От същото място миналата година хванахме и мряна,но язовира беше пълен.Аз бях със съпругата си -първите отдясно след оградата на полицейското,с анурак и синя шапка.Наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”