Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един добър излет ...
- dimitar_
- сериозен играч
Един добър излет ...
Днес мога да кажа , че повторният си излет за тази година , спокойно мога да го причисля към добрите и ползотворни излети , защото в него имаше всичко , среща с приятел , хубаво време и разбира се "палава" плувка ...!
Ще ви спестя подробностите около уговорките с бат Ицо от Исперих за днешният ни излет , но явно "господ" се смили над нас и днес вятърът не беше толкова силен , и ние към обяд успяхме да се настаним на едно от най - хубавите места на яз . "Пчелина", хем беше на завет , хем беше едно от най - добрите места за хищник . Разбира се имаше колеги , които идваха и си отиваха , семейства просто на разходка , коли , мотори , изобщо всеки беше излязъл в този празничен ден на въздух сред природата ... .
И покрай цялата тази "лудница" , ние все пак успяхме да хванем тези добри червеноперки и някой и друг костур . Дори на "тапата" на бат Ицо имаше едно "повличане" , което ние разбира се , веднага го преписахме на някой "дърт" хищник !
Почти последни си тръгнахме от язовира , като ако имаше как , още бихме стояли .
Просто изкарахме един хубав излет ... !!!
Ето и малко снимки от "важните" моменти на този ден :

Така бяхме през повечето време - в очакване ...

И ето че имало защо ...

И аз "пипнах" риба за сефте тази година ...

Ето го "капака" на бат Ицо ...

Ето скромният улов ...

И малко преди да си тръгнем , така изглеждаше язовира ...
Това е колеги , мога само да благодаря на бат Ицо за това че "би" толкова километри за да прекараме един хубав излет на този наистина най - български ден - 3 МАРТ !!!
Желая на всички ви хубави излети ... !
Ще ви спестя подробностите около уговорките с бат Ицо от Исперих за днешният ни излет , но явно "господ" се смили над нас и днес вятърът не беше толкова силен , и ние към обяд успяхме да се настаним на едно от най - хубавите места на яз . "Пчелина", хем беше на завет , хем беше едно от най - добрите места за хищник . Разбира се имаше колеги , които идваха и си отиваха , семейства просто на разходка , коли , мотори , изобщо всеки беше излязъл в този празничен ден на въздух сред природата ... .
И покрай цялата тази "лудница" , ние все пак успяхме да хванем тези добри червеноперки и някой и друг костур . Дори на "тапата" на бат Ицо имаше едно "повличане" , което ние разбира се , веднага го преписахме на някой "дърт" хищник !
Почти последни си тръгнахме от язовира , като ако имаше как , още бихме стояли .
Просто изкарахме един хубав излет ... !!!
Ето и малко снимки от "важните" моменти на този ден :
Така бяхме през повечето време - в очакване ...
И ето че имало защо ...
И аз "пипнах" риба за сефте тази година ...
Ето го "капака" на бат Ицо ...
Ето скромният улов ...
И малко преди да си тръгнем , така изглеждаше язовира ...
Това е колеги , мога само да благодаря на бат Ицо за това че "би" толкова километри за да прекараме един хубав излет на този наистина най - български ден - 3 МАРТ !!!
Желая на всички ви хубави излети ... !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Един добър излет ...
Колко ракиики испиват тези рипки?Браво колеги ,сезоната започва. 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- maycal
- ще става разбирач

Нали не се сърдиш, че изправих снимката?

- dimitar_
- сериозен играч
Да се сърдя ли , защо ?!?!?!
Аз се радвам , че имам щастието да съм сред вас , а това си е съвсем нормално да помагате , защото вярвай ми , ако беше чаша ракия не бих я изкривил ... !!!
Та затуй сега казвам на теб , че и на Никола ... НАЗДРАВЕ !!!
Аз се радвам , че имам щастието да съм сред вас , а това си е съвсем нормално да помагате , защото вярвай ми , ако беше чаша ракия не бих я изкривил ... !!!
Та затуй сега казвам на теб , че и на Никола ... НАЗДРАВЕ !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia

- maycal
- ще става разбирач
Наздраве и от мен! 

- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
браво колека, честит 3 март, честит улов, нека е все така
и ние Ардинските рибари има с какво да се похвалим, тези дни всичките ни излети са супер успешни, на яз.Кърджали бабушката взема яко, костура и той взе да се обажда, а някои дори се зарадваха на кефал, скоро и скобара ще тръгне по река Арда
наздраве за успешните излети
и ние Ардинските рибари има с какво да се похвалим, тези дни всичките ни излети са супер успешни, на яз.Кърджали бабушката взема яко, костура и той взе да се обажда, а някои дори се зарадваха на кефал, скоро и скобара ще тръгне по река Арда
наздраве за успешните излети

Евала, Митко! Почваш тренировките за срещата май.
Радвам се, че сте изкарали страхотно, пък и уловената риба стопля душата.
Поздрави!

Поздрави!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Първо да отговоря на колегата от Македония - Никола
Ми то колега, от една риба се прави една чорба, а със нея се пият две оки ракия - прай сметка от дванаесе ,,риби,, колко ракия мое да се изцоца - къде дваесе и кусур
Сега за прекрасния излет е виновен само Митака
нека не се прави на гявол и да ми приписва заслуги
Той ме заведе на това прекрасно място и благодарение на него, въпреки вятъра през деня, ,,резултатите не закъсняха
И аз фотнах нещо с телефона си, но още не съм видял какво е излязло и ако са станали обещавам да ги сложа по-късно
За сега толкова, че вече ,,жабчето квака,,

Сега за прекрасния излет е виновен само Митака

Той ме заведе на това прекрасно място и благодарение на него, въпреки вятъра през деня, ,,резултатите не закъсняха
И аз фотнах нещо с телефона си, но още не съм видял какво е излязло и ако са станали обещавам да ги сложа по-късно

За сега толкова, че вече ,,жабчето квака,,

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еххх,стоплихте ми душата с тоз излет
Айде от тук на сетне все по-успешни да стават и да ни радвате и нас дето все още не сме открили сезона.
Поздрави.

Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Mного красиви рибки 

-
- и господ не е толокова добър
Браво Митак.Дано отук нататък това да ти е наи лошия риболов. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Отпуши се!
За напред-с големите сопи!
За напред-с големите сопи!

- dimitar_
- сериозен играч
Благодаря ви на всички , от вашите уста , в божийте уши ... !
Адашче , ти хубаво казваш за сопите , ама Кака се канеше да ми ги опуха у главата , но явно е размислила , защото я гледам че си тъкми отпуска за месец май , така че живи и здрави да сме , пък останалото като се видим ще го натаманим както си знаем ... !!!
Адашче , ти хубаво казваш за сопите , ама Кака се канеше да ми ги опуха у главата , но явно е размислила , защото я гледам че си тъкми отпуска за месец май , така че живи и здрави да сме , пък останалото като се видим ще го натаманим както си знаем ... !!!