макари...

Модератор: sapuna

Аватар
pi4a94
ще става разбирач
ще става разбирач

макари...

Мнение от pi4a94 »

Здравейте,изчерпаха ми се макарите нещо :D и правя излети с дирекния обаче трябва си макара.
макарата ще я ползвам за плувка и далечно замятане.плувки 1,2,3гр
значи едната пръчка е:Мikado abs bolognese 2,70м акция 40-60гр
Някаква макара за тази въдица балансирана с пръчката.
и пръчка:Cormoran traveller mini spin 2,40м и акция 10-40 и за нея макара.
едната пръчка е малко стара,но е читава,другата е от 5,6 години ама рядко ползвана.относно парите двете макари към 60-70 лв плюс минус :roll: малко ме безпокои че в моя квартал няма да има читави макари и трябва да ходя в центъра дето ще ми ги предложите.кажете и магазина ако е в младост цена няма да има :oops:
П.С.може и на лс.
ще прегледам магазина на фишинг мания все пак :wink: но искам вашето мнение

ПОЗДРАВИ :!:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: макари...

Мнение от Бачо Илия »

Като става дума за пръчка "Корморан"- тази макара "Корморан", по долу ,я севтосах вчера , имам и още две от мачовите модели, с общо пет взаимозаменяеми плитки и дълбики шпули -служат ми вярно и предано вече осем години:

Изображение

Става въпрос за модела CORMORAN "CORCAST Super Match 8Pi" , 8 лагера (единия иглен), предав.число 5.1:1, диам. на шпулите 5.7см , прибира 88см влакно при един оборот на дръжката.

Изображение
Изображение
Аватар
pi4a94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pi4a94 »

лесно ли се намира по магазините? :?
Аватар
pi4a94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pi4a94 »

някой ще препоръча ли макари (хубави за плувка и с баланс с въдиците) и да може да се намери по магазините?
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

xenohаck написа:
IDA написа:Като става дума за пръчка "Корморан"- тази макара "Корморан", по долу ,я севтосах вчера , имам и още две от мачовите модели, с общо пет взаимозаменяеми плитки и дълбики шпули -служат ми вярно и предано вече осем години:

Става въпрос за модела CORMORAN "CORCAST Super Match 8Pi" , 8 лагера (единия иглен), предав.число 5.1:1, диам. на шпулите 5.7см , прибира 88см влакно при един оборот на дръжката.
Колега IDA ти ползвал ли си тая макара ми кажи и колко пъти !? Има ли "четчици" под бигела ? Найстина и аз се излъгах да купя тоя и боклук и до ден днешен съжалявам ! Общо взето квото съм купил на марката Корморан все съм ПСУВАЛ !

Да има четчици, аз я ползвам от една година и съм много доволен :D
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

pi4a94 написа:някой ще препоръча ли макари (хубави за плувка и с баланс с въдиците) и да може да се намери по магазините?
Колега взимаш въдицата и отиваш в магазина, харесваш си макари и балансираш-как да ти кажа кои макари ще ти балансират въдиците :idea: . Аиначе има макарета, които според паричките биха ти свършили работа, примерно Фил Стар, Джаксън и други. Но баланс да ти правя у форума-няма как :idea:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
pi4a94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pi4a94 »

мерси на всички.това е ще зема въдицата и ще си харесам макара :wink:

благодаря колеги
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

xenohаck написа:
indalo написа:
pi4a94 написа:някой ще препоръча ли макари (хубави за плувка и с баланс с въдиците) и да може да се намери по магазините?
Колега взимаш въдицата и отиваш в магазина, харесваш си макари и балансираш-как да ти кажа кои макари ще ти балансират въдиците :idea: . Аиначе има макарета, които според паричките биха ти свършили работа, примерно Фил Стар, Джаксън и други. Но баланс да ти правя у форума-няма как :idea:
Стига бе хора как може да говорите за тая марка джаксън дейба ! Не го набутвайте човека !
Може и прав да си колега, лично нямам Джаксън, но имам приятел, който е доволен от такава. Въртял съм я и аз и не ми е направила лошо впечатление. Дадох примери относно ценовия клас, който посочи колегата а и поста ми беше най вече за баланса, че най добре е на място.. :wink:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

xenohаck написа:
IDA написа:Като става дума за пръчка "Корморан"- тази макара "Корморан", по долу ,я севтосах вчера , имам и още две от мачовите модели, с общо пет взаимозаменяеми плитки и дълбики шпули -служат ми вярно и предано вече осем години:

Колега IDA ти ползвал ли си тая макара ми кажи и колко пъти !? Има ли "четчици" под бигела ? Найстина и аз се излъгах да купя тоя и боклук и до ден днешен съжалявам ! Общо взето квото съм купил на марката Корморан все съм ПСУВАЛ !
Ползвам макари на Корморан от десет години- работят перфектно , ти да не би да си дистрибутор на awa-shima , карай ги нещата леко , леко... :!:
Изображение
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

За макарите на CORMORAN съм съгласен че не стават, ама за Jaxon не съм. Ползвам Jaxon ORLAND XL MATCH 300 ( http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=110 )на фидера повече от година и половина, реди перфектно влакното ... а бе нямам забележки, т.е. имам една .... да не се ползва за морски риболов, че солената вода не и влияе добре. :evil: Иначе си е просто супер макара за тия пари.
Мен по-скоро ми е чудно какво е това "Мikado abs bolognese 2,70м акция 40-60гр" - Болонезе на 2.70 метра и тая акция за риболов на леко :shock: ...ама както и да е де ...
Успех в избора.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

xenohаck написа:Не съм дистрибутор на aWA-SHIMA ! На пича бих му препоръчал Шимано , но в тия пари за убаво шимано няма да се включи ! Нямам нищо против това което ти ползваш щом ти харесав няма проблем ! Обаче според мене тая "марка " Cormoran трябва да се забрани със закон !
И ДАМ
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

pi4a94 написа:Здравейте,изчерпаха ми се макарите нещо :D и правя излети с дирекния обаче трябва си макара.
макарата ще я ползвам за плувка и далечно замятане.плувки 1,2,3гр
значи едната пръчка е:Мikado abs bolognese 2,70м акция 40-60гр
Някаква макара за тази въдица балансирана с пръчката.
и пръчка:Cormoran traveller mini spin 2,40м и акция 10-40 и за нея макара.
едната пръчка е малко стара,но е читава,другата е от 5,6 години ама рядко ползвана.относно парите двете макари към 60-70 лв плюс минус :roll: малко ме безпокои че в моя квартал няма да има читави макари и трябва да ходя в центъра дето ще ми ги предложите.кажете и магазина ако е в младост цена няма да има :oops:
П.С.може и на лс.
ще прегледам магазина на фишинг мания все пак :wink: но искам вашето мнение

ПОЗДРАВИ :!:
Ами започни първо да си сменяш въдичките.Трудно си представям риболов на плувка с 2.40м.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

xenohаck написа:Имам две макари на Полската фирма Jaxon една обикновенна и една със свободен аванс ! Малий то един аванс нямам думи ! На Jaxona съм установил ,че аванса - " ИЛИ ГО ИМА ИЛИ ГО НЯМА" :D :finga: !
Явно аз съм имал късмет, щото си работи много добре моя аванс. :D На мача с тоя Джаксън съм вадил див шаран над 3 кила с 0.12 повод и кука 14-ка. Разви ми половината влакно дивака му с дивак.
В интерес на истината вече ползвам Мачовия Шимано Ексейдж вместо Джаксъна ... ама там вече скачаме в друг ценови клас.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

А защо решхме да забраним и ДАМ макарите, като закон си трябва само за Кормораните?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

xenohаck написа:
Stront написа:
xenohаck написа: Мачовия Шимано Ексейдж вместо Джаксъна ... ама там вече скачаме в друг ценови клас.
аааа можело значи ! Открил си топлата вода май ?
Аз мисля че на повече колеги ни е ясно коя е топлата вода :wink: , обаче има едни финикийски знаци, които ни спират почти всеки път :wink:

Към колегата, който си търси нови макари , бих ти препоръчал ако могат да се намерят някъде от 1-2-3 лагерните еврохолди , добри макари за парите си , от HR - сериите (тоест със заден аванс), дори аз съм ползвал такава и аз една година нямаше никви проблеми, мисля че е подарих на STront и още е супер читава - . Или в краен случай какво и да вземе за начало ще е добре, да се научи да свикне , всички сме били така , чупим, трошим , мислим, сменяме , докато накрая се установим върху някакви критерии и успяваме да отделим средства за по-скъпи такъми.
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”